Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Reguliari kaina: 1569,99 Lt
Mūsų kaina: 1159 PLN

Aukšta linija, Karnizo lubos, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 lygiai, nuotolinio valdymo pultas, juoda
Kai kvapas plinta virtuvėje, "Klarstein High Line" virtuvės ekstraktorius yra pasirengęs diskretiškai pašalinti dūmus ir garus.

Prekės po parodos - visiškai veikiančios, turi mikro įbrėžimus ant korpuso paviršiaus ir nuotolinio valdymo pulto. Ant dėžutės yra saugojimo pėdsakų.

Efektyvumas ir elegancija nuo dūmų ir garų: "Klarstein High Line" lubų gaubtas yra puiki pagalba bet kurioje virtuvėje.

Diskretiškas veikimas, elegantiškas dizainas: "Klarstein High Line" išmetimo ventiliatorius yra ne tik gražus, bet ir lankstus! Tiek kaip lubų gaubtas virš virtuvės salos, tiek dėl kompaktiško dydžio ir virš įrengtos virtuvės virvelės jis gali lengvai rasti savo vietą virš garų puodų bet kurioje virtuvėje. 75 vatų galios variklis ne tik efektyviai atlieka savo darbą, kai ištraukiamo oro talpa siekia iki 410 m³/h, bet ir stebina savo elegantišku stiliumi. Su satino stiklu su juodu blizgesiu, šlifuotu nerūdijančio plieno rėmu ir savarankiškai perjungiama, 9 spalvų aplinkos šviesa sukuria ypatingą atmosferą virtuvėje.

Dėl pridedamo aktyvuotos anglies filtro jam net nereikia ventiliacijos veleno. Iš virtuvės įsiurbiamas oras yra tiesiogiai filtruojamas ir išleidžiamas atgal į virtuvę – nereikia jokių papildomų statybos darbų ar apsipirkimo. Turėdamas tris našumo lygius, jis gali valdyti bet kokį kvapą virtuvėje ir gaminamus dūmus, jį galima lengvai valdyti jutikliniu ekranu arba nuotolinio valdymo pultu.

Dvi perjungiamos 2 x 4 W LED juostos suteikia daug šviesos ant virimo paviršiaus. Dėl šios priežasties kiekvienas virėjas turės geriausią vaizdą apie paruoštus skanėstus.

Pagrindinė informacija:Efektyvus: 75 W variklis oro cirkuliacijai, kurio talpa iki 410 m³/h 3 lygiuPatogu: lengvas valdymas nuotolinio valdymo pultu arba jutikliniu ekranuPuiki atmosfera: savarankiškai perjungiamas apšvietimas 9 spalvomisPlokščias variklio dizainas: idealiai tinka montuoti ant lubų arba montuoti po virtuvės spintelėmisViskas akyse:      perjungiamas LED virtuvės apšvietimas su LED juostelėmis 2 x 4 W.Tylus: žemas triukšmo lygis tik 59 dB esant aukščiausiam galios lygiui

Savybės: energijos vartojimo efektyvumo klasė: "Ctwo" keičiami aliuminio riebalų filtrai (tinkami plauti indaplovėje)pasirenkamas perjungiamas apšvietimas su 2 x 4 vatų LED juostelėmisParuošta recirkuliacijai, įskaitant aktyvuotos anglies filtrus, įskaitant nuotolinio valdymo pultą, skirtą šviesos lygiui ir galios valdymui variklio galia: 75 W.baterijos, reikalingos nuotoliniam valdikliui: 1 x CR2032 baterija (pridedama)maitinimo šaltinis: 220 – 240 V ~ | 50/60 Hz

Matmenys: montavimo rėmo matmenys: apie 77 x 32 cm (plotis x aukštis)Įmontuoti matmenys: apie 73 x 20,7 x 28 cm (plotis x aukštis x gylis) Siurbimo anga: apie 22,6 x 9,4 cm (plotis x aukštis x ilgis) Svoris: apie 12 kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.