FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Dušo priežiūra padengta "Fila" sprendimais

"Fila" "Surface Care" asortimente yra įvairių dušo ir plytelių priežiūros procedūrų. Sprendimai apima nuo valymo ir sandarinimo priemonių iki procedūrų nuo vandens lašinimo. Visi produktai apsaugo originalias savybes - nekeisdami išvaizdos - ir užtikrina greitą ir saugų naudojimą. Gamybą palaiko naujasis "Fila" ISO 14001: 2014 sertifikatas, o platų asortimentą rekomenduoja daugiau nei 200 pirmaujančių grindų prekių ženklų.

Naujos plytelių apsaugos apima be tirpiklių, dėmėms atsparų sandariklį – FILAMP90 ECO PLUS. LEED patvirtintas impregnatorius, priklausantis "Fila" apdovanojimus pelniusiai "Green Line", yra skirtas poliruotiems porceliano paviršiams ir natūraliam akmeniui. Tai suteikia saugų, bekvapį naudojimą, taip pat apsaugo skiedinio linijas.

Dušo kabinoms dvigubos paskirties stiklo valiklis ir apsauga - FILANO DROPS - yra purškimo procedūra be skalavimo, kuri valo be dryžių. Jis taip pat sukuria nematomą hidrofilinę plėvelę – panašią į vandens molekules – todėl vandens lašeliai nuslysta nuo paviršių, nepalikdami kalkių nuosėdų žymių. Formulė be tirpiklių, be rūgščių idealiai tinka plytelėms, stiklui ir veidrodžiams, taip pat stiklo mozaikoms ir glazūruotai keramikai. Jis taip pat gali būti naudojamas maišytuvams, plieninėms apdailoms ir plexiglas valyti.

Pradiniam valymui ir nuolatinei priežiūrai kiti apdorojimo būdai apima giluminio valymo nukalkinimo įrenginį DETERDEK; didelio našumo riebalų šalinimo valiklis ir vaško valiklis, FILAPS87; įprastas purškiamasis valiklis, FILAVIA BAGNO; skiedinio valymas FUGANET ir geriausiai parduodamas pH neutralus ploviklis FILACLEANER.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.