Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Indola yra viena didžiausių profesionalių plaukų priežiūros priemonių gamintojų. Indola yra rankenos dalis ir yra viena iš pirmaujančių plaukų kosmetikos gaminių gamintojų.
Indola produktai randami garsiausiuose grožio salonuose visame pasaulyje ir yra naudojami geriausių šukuosenų specialistų Rumunijoje. Indola gamina profesionalius plaukų dažymo, priežiūros ir stiliaus produktus, tokius kaip trukmės spalva, atspalvis, spalva be amoniako, šampūnai, kondicionieriai, plaukų procedūros, plaukų lakai, putos ir plaukų dažymo produktai.

Spalvotas šampūnas 1500ml Indol IN1508072

Indola Color šampūnas 1500ml IN1508072 valo plaukus, apsaugo nuo plaukų pažeidimo ir spalvos pasikeitimo. Praturtintas vertingų mineralų ekstraktais ir apsauginiais UV filtrais, apsaugo nuo plaukų dažymo ir priežiūros pablogėjimo iki 90% spalvos.

Privalumai:
- Aukšta apsauga nuo UV spindulių
- Pataisykite plaukus

Taikymas: Naudokite kasdien. Reakcijos laikas: Šampūnu plaukite plaukus, palikite 1-2 minutes, tada nuplaukite ir, jei reikia, vėl nuplaukite. Pašalinimas: švelniai nuplaukite vandeniu ir, jei reikia, vėl nuplaukite. Svoris: 1500 ml

Kilmės šalis: Vokietija Atkreipkite dėmesį: Prieš naudodami šampūną, atidžiai laikykitės instrukcijų.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.