FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
20 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Izoliuotas nerūdijančio plieno vandens butelis su šiaudais, 16 oz

13,47 € /vienetas kaina be mokesčio
Bus deramasi

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
14 vienetų
Šalis
Australija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
6 nap
SKU:
TBK0006
Paskutinis atnaujinimas
prieš 9 mėnesius

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

FUNKCIJOS
> Prekės ženklas: The Brandster
>Spalva: šviesiai violetinė, šviesiai mėlyna, šviesiai pilka, juoda ir rožinė
>Patikimas, nepralaidus dangtis
>Lengvai telpa į šaldytuvo automobilių puodelių laikiklius
>Dvisienių konstrukcija suteikia puikią izoliaciją
>Platus atidarymas ir plonas korpuso dizainas
> Stilingiausia gėrimų tara
>Ypatinga šiaudų skylė, kad būtų galima lengvai atsigerti kelyje

SPECIFIKACIJOS
>Medžiaga: nerūdijantis plienas
> Talpa: 16 uncijos (480 ml), 25 uncijos (750 ml)
>Palaikykite karštą/šaltą 8-10 valandų

Į PAKUOTĘ ĮSKAIČIUOTA
1x Nerūdijančio plieno būgninė, atspari išsiliejimui

APIE PRODUKTĄ
Brandster izoliuotas stiklainis yra nerūdijančio plieno vakuumine izoliacija su dvigubos sienelės konstrukcija, kuri užtikrina karštų ir šaltų gėrimų izoliaciją. Šis stiklainis turi dangtelį, kuris užsifiksuoja ir neleidžia išsiliejimui. Jis taip pat turi atsparų purslams konstrukciją, kuri apsaugo nuo nuotėkio bet kokiu kampu. Brandster izoliuotą stiklinę gali naudoti visi, kuriems reikia ilgą laiką gerti šaltus skysčius. Tai sportininkai, vasarą lauke dirbantys žmonės ir žmonės, dirbantys karštoje aplinkoje ištisus metus. Štai keletas patarimų, kurie gali padėti apsispręsti dėl nuostabaus puodelio.

> Brandster izoliuotas stiklainis yra vienas iš patvariausių nerūdijančio plieno būgnų. Dvigubų sienelių konstrukcija suteikia puikią izoliaciją, kuri išlaiko jūsų gėrimus šaltus ilgas valandas. Pakuotėje gausite stiklinę ir nerūdijančio plieno šiaudelį.
>Su nerūdijančiu plienu, kuris yra nepermatomas ir todėl temperatūros spinduliams sunkiau prasiskverbti, gėrimai įkaista arba atvėssta daug ilgiau. Be to, daugelis nerūdijančio plieno vandens butelių yra izoliuoti, kurių vienintelis tikslas – išlaikyti gėrimus šaltus iki 24 valandų.
> Brandster izoliuotas stiklainis yra puikus gaminys naudoti biure ar kelyje. Jis yra patrauklus ir praktiškas dėl savo elegantiško dizaino. Šis izoliuotas stiklainis yra universalus, todėl jį galima naudoti tiek kambario temperatūros skysčiams, tiek karštiems gėrimams ruošti. Jame taip pat yra šiaudelių laikiklis ir plati burna, iš kurios lengva gerti.
>Šis gaminys sukurtas siekiant, kad jis būtų universalus, kad atitiktų visus poreikius. Jų gaminių asortimentas yra patvarus ir gali atlaikyti įvairias oro sąlygas. Vakuuminė izoliacija, be BPA ir nepralaidūs produktai yra kai kurios jų gaminių savybės, dėl kurių jie tikrai verti jiems išleistų pinigų.
> Brandster izoliuotas stiklainis yra puikus stilingos gėrimų talpyklos pavyzdys. Nerūdijančio plieno konstrukcija ir vakuuminis dangtelis, kuris kelias valandas išlaiko jūsų gėrimą šaltą, idealiai tinka visiems, kuriems reikia išlaikyti hidrataciją vasarą ar žiemą. Be to, šis produktas yra paprastas naudoti, todėl galite jį naudoti kuo greičiau, kai gausite užsakymą.

PASTABA: ši prekė bus išsiųsta iš Australijos su greitojo pristatymo paslauga visoje Australijoje. **Įprastai veikiant Logistikos/Kurjerių paslaugoms (neatsižvelgiant į bet kokius sutrikimus ar spūstis), pristatymo terminas yra apie 3-6 darbo dienos adresams didžiuosiuose miestuose, miesteliuose ir miesto gyvenvietėse. Dėl kaimo adresų gali atsirasti papildomas kelių darbo dienų vėlavimas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.