FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Joyroom belaidis Apple Watch Charger All Series su C tipo laidu 1.2m

6,38 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau
Pasiūlymo galiojimo laikas netrukus baigsis
Paskubėkite, pasiūlymo galiojimo laikas baigiasi šiandien. Nedelskite ir nepraleiskite šanso!

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Slovakija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kontaktas Paskambink

Joyroom belaidis Apple Watch Charger All Series su C tipo laidu 1.2m - apibūdinimas

Pasinerkite į šiuolaikinį patogumą su "Joyroom" indukciniu įkroviklio laidu, puikiai suderinamu su visais "iWatch" serijos įrenginiais. Mūsų elegantiškos baltos apdailos S-IW011 yra ne tik paprastas laidas - tai tikras jūsų Apple Watch kompanionas, užtikrinantis patikimą ir efektyvų įkrovimą. Atraskite unikalias šio produkto savybes, dėl kurių "Apple Watch" naudojimas bus dar malonesnis.
Svarbiausi "Joyroom" laido su indukciniu įkrovikliu privalumai:

Greitas ir belaidis įkrovimas . Naudodami S-IW011 indukcinį įkroviklį pamirškite laidus ir varginančias jungtis. Tiesiog padėkite "Apple Watch" ant įkroviklio ir įkrovimo procesas prasidės iškart.
Patvari konstrukcija . Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ABS ir pinto nailono apvalkalo, mūsų kabelis yra ne tik estetiškas, bet ir patvarus, apsaugantis nuo nusidėvėjimo ir pažeidimų.
USB-C suderinamumas . Šiuolaikinio USB-C naudojimas garantuoja stabilų ir efektyvų ryšį, leidžiantį greitai įkrauti iš bet kurio 5V 1A maitinimo šaltinio.
Didelė išėjimo galia . Dėl 3,5 W (maks.) išėjimo galios "Apple Watch" greitai ir efektyviai įgyja energijos, todėl galite juo mėgautis dar ilgiau.
Elegantiškas dizainas . Kabelis ne tik turi praktišką funkciją, bet ir atrodo stilingai, puikiai dera prie "Apple Watch" dizaino.

Specifikacijos:

Jungties tipas: USB-C
Įėjimo galia: DC 5V 1A
Išėjimo galia: 3.5W (maks.)
Medžiaga: aliuminio lydinys + ABS + pintas nailonas

Belaidis įkrovimas
Atsikratykite laidų ir tradicinių įkroviklių. "Joyroom" indukcinis įkroviklio laidas leidžia greitai įkrauti "Apple Watch" be sudėtingų laidų. Tiesiog padėkite laikrodį ant įkroviklio ir procesas prasidės automatiškai, sklandžiai tiekdamas energiją.
Patvari konstrukcija
Pagamintas iš kietų medžiagų, "Joyroom" kabelis yra ypač patvarus. Aliuminio lydinys, ABS ir pintas nailono dangtelis garantuoja ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir apsaugą nuo nusidėvėjimo, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.
Usb-C suderinamumas
Pažangi USB-C jungtis užtikrina ne tik greitą įkrovimą, bet ir stabilų ryšį. Nepriklausomai nuo maitinimo šaltinio, "Joyroom" laidas garantuoja efektyvų "Apple Watch" įkrovimą.
Didelė išėjimo galia
Dėl įspūdingos 3,5 W (maks.) išėjimo galios mūsų laidas leidžia greitai įkrauti, todėl "Apple Watch" yra paruoštas naudoti akimirksniu. Negaiškite laiko ilgalaikiam įkrovimui - su Joyroom visada būsite pasiruošę veikti.
Elegantiškas dizainas
Ne tik funkcionalus, bet ir stilingas. "Joyroom" laidas su indukciniu įkrovikliu puikiai dera prie "Apple Watch" dizaino, suteikdamas elegancijos ir modernumo.


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.