FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Saulės atšvaitas su įkrovimo skydeliu ypač naudingas sandėliuose, garažuose, nekilnojamojo turto objektuose ir kt. Savarankiškas, jis gali apsaugoti nieko neįtariančius praeivius nuo būsimų plėšikų, o naktis virsta diena su šiais dvigubais saulės žibintais.
Šis saulės atšvaitas yra idealiausias sprendimas, jei vietoje įrengiate apsaugos kameras, kuriose nėra naktinio matymo.
Tai lengva įdiegti, nes nereikia specialisto, nereikia elektros tinklo jungties, maitinama galinga įkraunama baterija, kuri automatiškai įkraunama saulės spinduliais, tai yra atskiras saulės projektorius, kurio ieškojote!
Fotovoltinis kolektorius turėtų būti įrengtas toje vietoje, kur jis gauna kuo daugiau saulės spindulių. Medžių ar kitų objektų atspalvis, priklausomai nuo vietovės, turi įtakos baterijų įkrovimui iš saulės kolektoriaus, kolektorių rekomenduojama pastatyti į pietus.

Jame yra sutemų jungiklis, todėl, kai lemputė aptinka tamsą, ji įjungiama automatiškai.
Tai gali būti praktiška ir ideali vieta šalia priekinių durų, garažo durų ar šaligatvių, kad būtų sudarytos šviesos sąlygos, reikalingos norint patekti net tamsoje
Lempų galvutes galima reguliuoti bet kokiu jums patinkančiu kampu.

Savybės:- Saulės projektorius.- Judesio aptikimas.- Saulės įkrovimo skydelis.- Pamirškite apie maitinimo laidus ir techniką.- Įdiekite sistemą per kelias minutes.- Labai lengvas montavimas.- Suteikite savo erdvei matomumą šiuo unikaliu ir nebrangiu būdu.- Maitinamas 100% saulės energija.- Idealiai tinka jūsų sandėlio ar garažo saugumui ir saugumui.- Kai tik aptinkate ką nors, einantį per jutiklio aprėpties zoną, projektorius įjungiamas.- Naktį judesio jutiklis automatiškai įsijungia, kol aptinkamas judesys.- Baterijos veikimo laikas: 2-3 metai.- 22 patobulinti - turi ryškius šviesos diodus.- Galima naudoti norint apsaugoti jūsų buvimo vietą, pašalinti būsimus vagis ir pan.- Skydelį galima atskirti nuo kitų dalių.- Atsparus oro sąlygoms.- Padėkite skydelį ten, kur jis yra pakankamai saulėtas.- Pakanka 9 valandų tiesioginių saulės spindulių, kad akumuliatorius būtų visiškai įkrautas.- Visiškas įkrovimas suteikia kelias darbo valandas.- Įjungimo / išjungimo funkcija.- Neapkraukite aplinkos, net ne jūsų PPC sąskaita.- 100% ekologiškas.- 100% ekologiškas.

Techninės charakteristikos: - Projektoriaus matmenys: 17 x 22 cm - Saulės kolektoriaus matmenys: 13 x 16,5 cm - Fotovoltiniai matmenys: 22 Patobulinti - ryškūs šviesos diodai.- Įkraunama ličio baterija 3,7V 1200 mAh (pridedama).

Kaip tai veikia? Dienos metu saulės kolektorius saulės energiją paverčia elektros energija, kuri kaupiama įkraunamoje baterijoje. Sutemus, kai aptinkamas judesys, šviesos įsijungia automatiškai.

22 šviesos diodai
Produkto medžiaga: ABS plastikas
Galia: 6W
Apsaugos klasė: IP55
Indukcinis atstumas: 2-5 metrai
Aptikimo diapazonas: 120°
Atidėtas apšvietimo laikas: reguliuojamas 20-60 sekundžių



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.