FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"M Desk Organizer for Cables", "Alogy Strips" Produkto aprašymas + pagrindinės savybės

Svarbiausi produktai: Prekės ženklas: Alogy Produkto tipas: Organizatorius / kabelių dėžutė, juostelės Spalva: juoda Dėžutės matmenys (ilgis/plotis/aukštis): 31 x 13 x 12,5 cm Medžiaga: pusiau matinis PVC Uždarymas: užsegimas, ribojantis vaikų prieigą prie organizatoriaus turinio Paskirtis: kabeliai, prailginimo laidai, juostelės, maitinimo šaltiniai, įkrovikliai, maža elektronika ir kt. Jis puikiai tiks ant stalo, grindų ar stalčiaus - pritaikykite jį pagal savo poreikius! Labai paprasta naudoti Pagaminta iš patvarių, lanksčių medžiagų, atsparių pažeidimams Sumažina kabelių ir prietaisų sugadinimo riziką
Daugiau jokių negražių kabelių akyse! Daugiau jokių netvarkingų paliktų kabelių, kurie susipainioja ir surenka daug dulkių! "Alogy Storage Box" yra puikus sprendimas kabeliams ir įrenginiams, kuriuos naudojame kiekvieną dieną, tvarkyti. Specialiai suprojektuotos kabelių skylės abiejose dėžutės pusėse leis jums dar geriau valdyti laidus. Organizatorius yra puikus sprendimas, jei namuose yra mažų vaikų ir augintinių. Sutvarkę laidus sumažinsite nelaimingų atsitikimų riziką.
Kompaktiški matmenys - vieta, kur norite! Kompaktiški konteinerio matmenys leis jums lengvai jį pastatyti ant stalo, stalčiuje, ant grindų, po stalu ar bet kuriame kitame kambario kampe, biure! Organizatoriaus matmenys: Ilgis: 31cm Plotis: 13cm Aukštis: 12.5cm
Viskas vienoje vietoje "Alogy Storage Box Organizer" yra puikus sprendimas visiems, kurie naudoja kelis įrenginius. Jame gali lengvai tilpti keli prailginimo laidai, kabeliai ir įrenginiai. Jis puikiai tinka bet kurioje vietoje namuose ar biure. Be to, jis gali būti naudojamas kaip rėmo ar lempos stovas. Jis taip pat puikiai veiks keliaujant ir leis lengvai susitvarkyti erdvę, pavyzdžiui, autobuse ar kemperyje.
Viskas po ranka! Peržiūrėkite kitus mūsų pasiūlymus ir išsirinkite jums reikalingus priedus. Minėti! Galite rasti daugybę priedų, tokių kaip: grūdintas stiklas, laikikliai, automobiliniai įkrovikliai, FM siųstuvai, kabeliai ar ausinės.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.