FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

VB603 kūdikio monitorius yra puikus įrankis, leidžiantis jūsų vaikui žiūrėti. Šis 3.2 colio vaizdo kameros belaidis kūdikių monitorius yra patikimas produktas. Jis pasižymi aukštos kokybės ir funkcinėmis savybėmis, kad atitiktų šiuolaikinių tėvų lūkesčius.

VB603 kūdikio monitoriui nereikia atskiro saugojimo režimo ir jį lengva naudoti iš karto. Dėl 5 V įtampos maitinimo šaltinio jis veikia patikimai. Šis kūdikio monitorius neturi priartinimo funkcijos ir nenaudoja maitinimo tinklo.

Darbinės temperatūros diapazonas yra nuo 10 iki 25 laipsnių, todėl jį galima tinkamai naudoti daugeliu aplinkos sąlygų. Jis pagamintas iš ABS medžiagos, kuri suteikia prietaisui ilgaamžiškumą ir patikimumą.

VB603 kūdikio monitorius turi puikius papildomus parametrus, tokius kaip 06 tipo konsolė. Jo balso tipas yra garsus domofonas, todėl jis perduoda aiškius ir suprantamus garsus. Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo atstumas yra 5-8 metrai, todėl galite lengvai stebėti savo vaiką net tamsoje. Jo maitinimo šaltinis yra elektros jungtis, užtikrinanti patikimą ir ilgalaikį veikimą.

VB603 kūdikių monitorius pasižymi itin praktišku ir nešiojamu dizainu. Jame yra dvipusio domofono funkcija, todėl galite lengvai bendrauti su savo vaiku. Jis taip pat atlieka temperatūros stebėjimą, kad visada galėtumėte sekti savo vaiko komfortą.

Įrenginyje taip pat yra įmontuotas muzikos grotuvas, taip pat naktinio matymo funkcija su automatiniu jutikliu. Dėl skaitmeninio signalo perdavimo 3.2 colio spalvotame LCD ekrane gausite stabilų ir be trukdžių vaizdą. Balsu valdomu režimu akumuliatoriaus tarnavimo laikas yra ilgas – iki 5 valandų.
VB603 kūdikio monitorius yra daugiakalbis.

Atraskite VB603 kūdikio monitoriaus komfortą ir saugumą ir mėgaukitės ramybe, kurią visada galite stebėti savo vaikui. Šis patikimas ir universalus kūdikio monitorius yra puikus pasirinkimas šiuolaikiniams tėvams.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.