FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
8 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Laidinė klaviatūra Modecom MC-5200U Juoda
Laidinė klaviatūra Modecom MC-5200U Juoda
Žirklinis mechanizmas

Modecom MC-5200U klaviatūra yra pagrįsta žirklinio tipo mechanizmu. Žirklinis mechanizmas savo pavadinimą skolingas judančioms ir lanksčioms kojoms, kurių forma primena žirkles. Raktas, pritvirtintas prie membranos "žirklinėmis" kojomis, leidžia rašyti klaviatūra ne tik patogiai, bet ir tiesiog maloniai. Klaviatūros vartotojui susidarys įspūdis, kad jo pirštai tolygiu tempu teka minkštais ir maloniais jutikliniais klavišais. Žirkliniai klavišai labai greitai reaguoja į slėgį. Jie taip pat skleidžia malonų, tik vartotojui girdimą labai tylų garsą. Šio tipo mechanizmas dažniausiai naudojamas nešiojamuose kompiuteriuose.

Idealiai tinka darbui namuose ar biure

Minimalistinis dizainas puikiai tinka moderniai ir klasikinei interjero įrangai. Dėl naudojamos perjungimo technologijos (žirklinis mechanizmas gerai žinomas iš nešiojamųjų kompiuterių) teksto įvedimas arba darbas su skaičiais "MS Office" aplinkoje yra malonumas. Ergonomiška ir patogi klaviatūra bus puikus pasirinkimas bet kokiam biuro darbui.

Ilgas laidas viso dydžio klaviatūroje

Viso dydžio klaviatūra su daugialypės terpės mygtukais yra patogumas dirbti su skaičiais dėl lengvai pasiekiamo skaitmeninio skyriaus. Ilgas 1,8 metro kabelis užtikrina laisvą veikimą.

Žemas rakto profilis

Ar jaučiatės puikiai rašydami ir dirbdami su nešiojamuoju kompiuteriu? O gal tai dėl įpročio? Klaviatūroje naudojamas žirklinis mechanizmas leidžia dirbti pažįstamu ir maloniu būdu.

Norima tyla

Jei aiškiai atskiriate ribą tarp žaidimų įrangos ir darbo ar studijų įrangos, šis produktas skirtas jums. Jungikliai yra tylūs ir pagaminti specialiai spausdinimo valandoms.

Sureguliuokite klaviatūros pakreipimą

Plonas klaviatūros dizainas pagerina ergonomiką ir sumažina nuovargį rašant valandas. Tuo pačiu metu kojų dėka galite lengvai ir patogiai reguliuoti klaviatūros kampą. Darbas klaviatūra bus malonus ir nesukels nemalonaus diskomforto jausmo. Puikus pasirinkimas bet kokiam biuro darbui.

Tipas: Multimedia
Nustatykite pele: Ne
Prijungimas: laidinis
Sąsaja: USB
Klaviatūra su foniniu apšvietimu: Ne
Maitinimo šaltinis: USB 5V
Kabelio ilgis: 1,8 m
Spalva: Juoda
Matmenys: 435x 126 x 22 mm
Svoris: 450 g
Kiti parametrai:
- Raktų skaičius: 104

- FN multimedijos raktų skaičius: 12

- Energijos sąnaudos: 100mA



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.