FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"Lebit" spalvą keičianti USB LED juostelė su mobiliojo telefono nuotolinio valdymo pultu 1 metras

3,29 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
137 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

LED juostelė, prijungiama prie USB prievado:
Nišinis produktas atkeliavo su LED juostos su USB jungtimi išvaizda, kurios ypatumas yra tas, kad ją galima valdyti iš televizoriaus, kompiuterio ar maitinimo bloko. Su jo pagalba galime labai lengvai sukurti nuotaikos apšvietimą, kuris tuo pačiu gali praskaidrinti nuobodžią svetainę ar paprastą miegamąjį!

Lengvas mobiliojo telefono valdymas.
Prijunkite jį prie savo išmaniojo telefono per "Bluetooth" ir automatiškai įjunkite šviesas naudodami programą. Išbandykite kelis apšvietimo režimus - perjunkite šviesas arba leiskite šviesoms pasikeisti pagal jūsų telefone grojančias dainas.

Iš įrenginių su USB prievadais su 5 V išvestimi galite saugiai valdyti šią LED juostą. Tiesiog prijunkite USB prievadą ir mėgaukitės nuostabia nuotaika! Norint jį sumontuoti ir surinkti, nereikia jokių žinių, mes galime jį pradėti eksploatuoti vos per kelias sekundes!
Integruoti spalvą keičiantys RGB LED lustai:
Spalvingas apšvietimas sužavės visus, tačiau ant šios LED juostos buvo uždėti specialūs RGB LED lustai, kurie keičia šviesos spalvą pagal poreikį! Galite pasirinkti vientisą baltą, mėlyną, raudoną, žalią, geltoną, oranžinę, rožinę ir kt.; Jūs netgi galite pradėti šviesos šou (lėtas gradientas, greitas mirgėjimas ir kt.) ir net reguliuoti ryškumą!

Pakuotėje esančią 5 V LED juostelę galima pjaustyti kas 1 šviesos diodą, praktiškai kas 35 mm LED juostoje randame pjūvio tašką. Tai leidžia lengvai keisti mastelį, labai gerai keičiama bet kokiai ankštai erdvei.

Kaip įdiegti USB RGB LED juostą:
RGB šviesos diodai montuojami ant lanksčios juostelės su lipniu pagrindu.  Dėl savo lankstumo jis gali būti tvirtinamas ne tik ant plokščių paviršių, bet ir ant šiek tiek išlenktų paviršių! Jis puikiai prilimpa prie televizorių, monitorių ar net MDF ir PVC medžiagų galinės dalies.
 
Montuodami atkreipkite dėmesį į tai, kad elektros prietaiso atveju LED juostelė neturėtų būti montuojama pačiame šildymo taške, nes tai gali turėti neigiamą poveikį ne tik šviesos diodams, bet ir lipniems klijams (dėl karščio jis gali atsiskirti nuo paviršiaus).

Taikymo sritys:
 - išmanusis televizorius, monitoriaus foninis apšvietimas (sumažina akių įtampą žiūrint televizorių tamsoje, apšviečiant ekrano aplinką)
 - kompiuterio stalo dekoravimo apšvietimas
 - klaviatūros laikiklio funkcinis apšvietimas
 - stovyklavimas, kempingo papildomas apšvietimas (pvz., valdomas iš "Power Bank")
 - 5V nuolatinės srovės išėjimo USB jungtis bet kokioje aplinkoje, pvz., lovos dekoro apšvietimas, spintelės vidaus apšvietimas
 



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.