FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Rinkinyje yra tradicinio vikingų laivo modelis su aštuoniais skydais, balista su smeigtuku, karvė ir du varnai. Tai taip pat leidžia jums sukurti judančią Midgardo gyvatę vaidmenų žaidimui.

LEGO gerbėjams patiks trys skirtingi žaislai šiame įdomiame „trys viename“ rinkinyje su vikingais. Vaikai gali pastatyti vikingų laivą ir Midgardo gyvatę, vikingų namą su drakonu ir iš plytų pastatyta karve bei Fenriso vilką ir medį su paslėptais brangakmeniais. Žaisdami su kiekvienu modeliu taip pat galite naudoti keturias vikingų minifigūrėles.

LEGO Creator 3 viename rinkiniai suteikia vaikams viską, ko reikia nesibaigiančiam žaidimui – kiekvienas rinkinys leidžia sukurti tris skirtingus kūrinius. Visi modeliai yra detalūs, juos galima išardyti ir perstatyti, todėl linksmybės niekada nesibaigia. Tarp daugybės trijų viename rinkinių laukia laivai, namai ir povandeniniai laivai.

Trys žaislai viename komplekte su vikingais – LEGO® Creator 3 viename rinkinys Vikingų laivas ir Midgardo gyvatė (31132) pradžiugins vaikus Fenriso laivo, namo ir vilko modeliais.
Neribotos žaidimo galimybės – vaikai gali rinktis iš trijų nuotykių su vikingais. Ar jie kovos su pavojinga gyvate laive, pastatys vikingų ir drakonų namą, ar žais Šiaurės vilkų susirėmimą su keturiais vikingais?
Itin judantys modeliai – „Midgard Serpent“ turi išsegamą galvą, uodegą, kūną, žandikaulį ir pelekus bei vilko kaklą, žandikaulį ir kojas. Dėl to vaikai gali žaisti vaidmenų žaidimus, kuriuose daug vyksta.
Vikingų laivas papuoštas aštuoniais skydais, jame yra balista su stud shooter, sukonstruojama karvė ir 2 statomi varnai. Vikingų namas turi nuimamą stogą.
Rinkinyje yra 4 ginkluotų vikingų minifigūrėlės, kurias galima žaisti su laivo, namo ar vilko istorija.
Vikingų laivas yra 27 cm aukščio, 42 cm ilgio ir 17 cm pločio.
Interaktyvios skaitmeninės instrukcijos – LEGO® Building Instructions programėlėje vaikai išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti besiformuojančio modelio skaitmeninę versiją.
LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka aukščiausius pasaulinius saugos standartus, todėl jas kiekvieną kartą galima lengvai atskirti.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.