FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Įkvėpkite vaikus būti kūrybingiems su Emmos meno mokyklos (41711) rinkiniu. Gražiame pastate yra trys aukštai, pilni kūrybingų meno žaislų, kur berniukai ir mergaitės gali lydėti Emmą iš LEGO® Friends mokytis keramikos, mados dizaino ir 3D spausdinimo.

Į mokyklinio žaidimo rinkinį įeina daug mielų aksesuarų: puodžiaus ratas sukasi sukant rankeną, fotoaparatas turi du objektyvus, o kilnojamas manekenas sukasi aikštelėje. Gražus prancūziško stiliaus pastatas su dideliais langais ir kūrybinga iškaba su teptuku ir rašikliu – tai jau pats meno kūrinys! Vaikai gali papuošti kaip nori su LEGO DOTS plytelėmis.

Leiskite vaikams išreikšti savo kūrybiškumą LEGO® Friends Emmos meno mokykloje (41711), kurioje yra 4 meno studijos.
Jame yra 3 aukštų pastatas su klasėmis ir meno studijomis, taip pat spalvingi aksesuarai ir 3 LEGO® Friends personažai.
Dailės studija skatina kūrybiškumą – meną mėgstantys vaikai įsivaizduoja, kad klasėje kuria skirtingus kūrinius, o vėliau juos fotografuoja studijoje.
Daug kūrybingų priedų – tikroviški aksesuarai, tokie kaip kilnojamas manekenas, fotoaparatas, ritės, drobės, teptukai ir dažų skardinės, skatina valandų valandas žaisti vaizduotę.
Žaislas yra 25 cm aukščio, 23 cm pločio ir 8 cm gylio.
Interaktyvus skaitmeninio konstravimo vadovas – Naudodami išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirtą LEGO® konstravimo instrukcijų programą vaikai gali priartinti ir pasukti konstravimo modelius, kad pamatytų juos iš visų pusių.
LEGO® Friends žaislai skirti padėti vaikams pažinti savo pomėgius ir pasaulį per personažus, su kuriais jie gali susitapatinti.
Visos LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, todėl yra nuoseklios, nuoseklios ir smagiai konstruojamos.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.