FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Pilių ar Disnėjaus princesių mylėtojams bus labai smagu su šiuo LEGO® ǀ Disney Pelenės pilies ir žavingo princo (43206) rinkiniu. Jį sudaro 3 lygių pilis, 3 mini lėlės ir 2 LEGO gyvūnų figūrėlės.

Šis išsamus rinkinys turi daug funkcijų ir priedų, kurie paįvairina jūsų kūrybinį žaidimą. Vaikai gali žaisti vaidmenimis ir išgyventi mėgstamas pasakų akimirkas arba kurti naujas istorijas. Pilyje yra pobūvių salė su besisukančiomis grindimis, persirengimo kambarys Pelenei pasipuošti, drabužių spinta su kilnojamomis durimis katei ir daug daugiau.

Daug smagių personažų Šiame rinkinyje yra Disney Cinderella, Prince Charming ir Lady Tremaine mini lėlės, taip pat Gus Gus ir Liuciferio figūrėlės.

Šį rinkinį sudaro 3 lygių pilis su skirtingomis patalpomis ir funkcijomis, 3 mini lėlių figūrėlės, 2 LEGO® gyvūnų figūrėlės ir daugybė žaidimo reikmenų.
Mėgstamiausi personažai – Pelenė, Žavus princas ir ledi Tremaine, taip pat Guso Guso ir Liuciferio figūrėlės nesibaigiantiems nuotykiams.
Rūmai yra 28 cm aukščio, 25 cm pločio ir 11 cm gylio.
Interaktyvios skaitmeninės instrukcijos – jaunieji statybininkai gali priartinti, pasukti ir vizualizuoti skaitmeninę modelio versiją LEGO® Statybos instrukcijų programėlėje.
Vaikai bus skatinami laisvai ir išradingai žaisti su šiuo konstruojamu „Disney Princess“ žaislų rinkiniu su mini lėlėmis ir garsių objektų modeliais.
LEGO® žaidimų rinkiniai atitinka griežtus pramonės standartus, kad jie kiekvieną kartą atitiktų.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.