FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

LEGO® City bakalėjos parduotuvėje (60347) vaikams suteikiama viskas, ko reikia kūrybiškam žaidimui. Žaislų parduotuvėje galite rasti įvairiausių prekių. Į komplektą taip pat įeina elektromobilis, šakinis krautuvas ir pirkinių krepšelis. Vaikai gali derinti parduotuvės modelį su kitais LEGO City rinkiniais, naudodami kelio plokštes, kad linksmybės būtų dar smagiau. Tarp penkių minifigūrėlių yra ponas Reklama, žinoma iš LEGO City Adventures serijos.

Su LEGO City rinkiniais vaikai bus pačiame veiksmo viduryje. Pilni tikroviškų transporto priemonių, detalių pastatų ir įkvepiančių personažų rinkiniai skatina žaismingus vaidmenis iš kasdienio gyvenimo.

Kas yra dėžutėje? - viskas, ko reikia vaikams, norint sukurti žaislų parduotuvę, elektromobilį ir krautuvą. Taip pat yra LEGO® kelio plokštės ir 5 minifigūrėlės, įskaitant Mr.Advertisement iš LEGO City Adventures.
Ventiliatoriai gali vežti dėžes šakiniu krautuvu, sukrauti prekes, užpildyti šiukšliadėžę ir naudodamiesi kelio plokštėmis sujungti modelį su kitais LEGO® City rinkiniais.
Sulenktas bakalėjos parduotuvės modelis yra daugiau nei 3 colių (11 cm) aukščio, 6 colių (36 cm) pločio ir 5 colių (13 cm) gylio.
Bakalėjos prekių paketą sudaro pirkinių krepšelis, žuvis, duona ir įvairūs vaisiai bei daržovės.
Šiame LEGO® City rinkinyje yra paprastos konstravimo instrukcijos, skirtos visiems pridedamiems LEGO žaislams.
Mokymasis smagiai leidžiantis – LEGO® City pastatai, transporto priemonės ir personažai skatina vaizduotę, kūrybiškumą, ugdydami svarbius gyvenimo įgūdžius ir sustiprindami pasitikėjimą.
Visos LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, todėl yra nuoseklios, nuoseklios ir smagiai konstruojamos.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.