FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
3 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Apple iPhone 3Gs išmanusis telefonas (8.9 cm (3.5") ekranas, jutiklinis ekranas, 3 megapikselių kamera, 16/32GB vidinė atmintis) nespalvota
Įrenginiai buvo atkurti į gamyklinius nustatymus.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB juoda
Susipažinkite su greičiausiu ir galingiausiu visų laikų "iPhone". "iPhone 3GS" turi vaizdo įrašymą, balso atpažinimą, iki 32 GB atminties ir dar daugiau.
Greičiausias visų laikų "iPhone".
Pirmas dalykas, kurį pastebėsite, yra tai, kaip greitai paleidžiamos "iPhone 3GS" programos. Svetainės pasirodo per kelias sekundes ir galite greičiau atidaryti el. pašto priedus. Optimizuotas našumas ir patobulintas 3D grafikos procesorius taip pat užtikrina neįtikėtiną žaidimų našumą. Tiesą sakant, viskas, ką darote su "iPhone 3GS", yra dvigubai greitesnė ir daug tiesesnė.
Video
Dabar galite įrašyti, redaguoti ir bendrinti vaizdo įrašus tiesiai iš savo iPhone 3GS. Kurkite aukštos kokybės VGA vaizdo įrašus stačiai arba gulsčiai. Apkarpykite medžiagą pasirinkdami pradžios ir pabaigos taškus. Tada parodykite jį kitiems el. paštu, savo "MobileMe" galerijoje, paskelbkite "YouTube" arba sinchronizuokite su "Mac" ar asmeniniu kompiuteriu per "iTunes".
3 megapikselių kamera.
Naujoji 3 megapikselių kamera su automatiniu fokusavimu taip pat daro puikias nuotraukas. Ir ji turi patogią naują funkciją: tiesiog bakstelėkite ekraną, kad sutelktumėte dėmesį į tai, ko norite.
Balsas.
"Voice Control" atpažįsta vardus iš jūsų kontaktų ir žino "iPod" muziką. Taigi skambinkite telefonu arba paleiskite dainą. Tiesiog pasakykite, ką norite. Kompasas.
Su integruotu skaitmeniniu kompasu "iPhone 3GS" gali parodyti jums kelią. Naudokite naująją "Compass" programą arba patirkite, kaip ji automatiškai sulygiuoja žemėlapį jūsų ieškoma kryptimi.
Iškirpti, kopijuoti ir įklijuoti.
Iškirpkite, nukopijuokite ir įklijuokite tekstą ir nuotraukas – net tarp programų. Ir jūs netgi galite kopijuoti vaizdus ir turinį iš žiniatinklio ir naudoti juos kitur.
Gulsčioji klaviatūra.
Reikia daugiau vietos rašyti? Pasukite "iPhone" į gulsčią padėtį, kad galėtumėte dirbti su didesne klaviatūra "Mail", "Messages", "Notes" ir "Safari". Naujiena.
Siųskite pranešimus su tekstu, vaizdo įrašais, nuotraukomis, garso įrašu, vieta ir kontaktine informacija. Jūs netgi galite fotografuoti ar filmuoti
Ieškoti.
Ieškojo, rado. Naudodami "Spotlight" galite ieškoti visų kontaktų, el. laiškų, kalendorių ir užrašų, taip pat viso "iPod".

Pritaikymas neįgaliesiems.
"iPhone 3GS" siūlo funkcijas, padedančias žmonėms, turintiems regos ir klausos sutrikimų. Šios funkcijos apima "VoiceOver" diktorių, mastelio keitimą, balto juodo ekrano parinktį, monofoninį garsą ir kt.

Interneto pririšimas.
Naršykite praktiškai bet kurioje interneto vietoje. Nes dabar galite prijungti "iPhone" prie "Mac" nešiojamojo kompiuterio ar asmeninio kompiuterio ir naudoti jį kaip modemą. Šiuo metu kai kuriose šalyse pririšimas negalimas. Daugiau informacijos galima gauti iš atitinkamo mobiliojo ryšio paslaugų teikėjo.

Balso atmintinės.
Įrašykite idėją, atmintinę, susitikimą ar bet ką, ko norite, naudodami naująją "Voice Memos" programėlę, tada bendrinkite ją su kitais.

Nike + iPod.
"IPhone" yra su "Nike+ iPod" palaikymu. Tiesiog supakuokite "Nike+ iPod" jutiklį (parduodamas atskirai) į "Nike+" batus ir pradėkite sportuoti.

Akcijų.
"iPhone" akcijų programa rodo akcijų rinkos diagramas, išsamią informaciją ir net dabartines pasirinktų akcijų antraštes. O pasukę "iPhone" pamatysite dar išsamesnę informaciją.
"Įrenginiai yra įjungti/išjungti ir išbandyti dėl LCD funkcionalumo. Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį.
Prekės yra naudotos B prekės."

Išbandytas įjungimas / išjungimas reiškia, kad įrenginiai tikrinami siekiant nustatyti, ar juos galima įjungti. Be to, bandomas LCD.
Šis pasiūlymas skirtas tik profesionaliems perpardavėjams. Pardavimas vyksta kaip speciali prekė, aiškiai be garantijos ar grąžinimo.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.