FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Šiame patogiame rinkinyje yra viskas, ko reikia norint sukurti įvairius nagų stilius ir prižiūrėti profesionalius nagus namuose.
Patogi maža SUN mini UVLED lempa yra aukščiausios kokybės nagų džiovinimo priemonė, kuri greitai ir efektyviai sutvirtina gelį, kad rezultatai būtų ilgesni ir blizgūs. Dėl itin plono dizaino galite lengvai nešiotis ir laikyti.
Viršutinis sluoksnis ir gruntas garantuoja, kad jūsų nagų lakas tolygiai ir sklandžiai prilips prie nago, taip užtikrinant ilgą tarnavimo laiką. Odelių aliejus maitina ir drėkina nagų guolį, kad jis atrodytų sveikas ir gerai prižiūrimas.
Į rinkinį taip pat įeina nagų kirpimo mašinėlė, padedanti nuvalyti ir formuoti nagų guolį, taip pat nagų lipdukai, leidžiantys ant nagų sukurti kūrybingus raštus. Nagų šakutė ir nagų guolio stūmiklis leidžia lengvai grąžinti odą ir sukurti tobulą nagų guolį.
Mažas nagų šepetėlis idealiai tinka kruopščiam nagų ir odos valymui, o nagų puošybos akmenukai leidžia sukurti magiškas dekoracijas ant nagų. 

Platus spalvotų gelinių nagų lakų pasirinkimas leidžia atrasti labiausiai jūsų asmenybę ir nuotaiką atitinkančius atspalvius. Rinkinyje rasite pirštų žymeklį ir oranžinės spalvos medžio pagaliukus, kurie padės dažyti patogiai ir tiksliai.



1 x SUN mini UVLED lempa nagams džiovinti.
1 X viršutinis sluoksnis
1X pincetas
1 X odos pjaustytuvas
1 X gruntas
1 X odelių aliejus
1 X nagų šakutė
1 X odelių stūmiklis
1 X mažas nagų šepetėlis
1x rožinis buferinis blokas  
3x nagų dildės
9 X spalvotas nagų gelinis lakas
2x pirštų žymeklis 
nagų dekoravimo juostos
12x 2 nagų valymo servetėlės



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.