WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Nokia Lumia 830"
Didelės spartos išmanusis telefonas su "OneDrive"
Dėl itin sparčios LTE duomenų turbinos galite mėgautis mobiliuoju internetu su "Nokia Lumia 830" visiškai nauju ir itin greitu būdu. Net pačios reikliausios programos nebėra problema su 1.2 GHz procesoriumi ir 1 GB RAM, o jūs patirsite unikalią išmaniojo telefono patirtį, kurios nebenorite praleisti.
Naudojant 15 GB debesies saugyklą "OneDrive", niekas daugiau niekada nebus prarastas. Galite lengvai išsaugoti visas nuotraukas, dainas ir dokumentus ir pasiekti juos iš bet kurios vietos. Visas jūsų "OneDrive" paskyros turinys yra privatus ir bus bendrinamas tik tada, kai to norėsite. Tai reiškia, kad galite viskuo pasidalinti su draugais ir šeima ir padaryti tai prieinamą visiems.
Geriausias iš pirmo žvilgsnio
• 1,2 GHz procesorius
• 1 GB RAM
• 10MP PureView kamera
• "Windows Phone 8.1" operacinė sistema
• Galimas keičiamas dangtelis

Jūsų mėgstamos programėlės visada su jumis
Be "WhatsApp", "Facebook" ir "Skype", daugelis kitų patogių ir smagių programų yra paruoštos naudoti "Lumia 830". Suderinkite ilgą laukimo laiką su naujais žaidimais arba naudokite mūsų navigaciją "Here Drive Plus", kad patikimai ir be apvažiavimų pasiektumėte norimą tikslą. Nuo nuotraukų programėlių iki naujienų ir orų prognozių iki kūno rengybos ir mitybos programėlių – "Windows" parduotuvėje galite pasirinkti asmeninius parankinius iš daugiau nei 350 000 programėlių, o kasdien įtraukiama vis daugiau.

"Office" visiems
"Microsoft Office" yra iš anksto įdiegta jūsų "Lumia 830", todėl galite greitai ir lengvai redaguoti visus svarbius "Word", "Excel" ar "PowerPoint" dokumentus keliaudami ir bet kada juos pasiekti. Namuose ar biure galite lengvai tęsti darbą nešiojamuoju kompiuteriu, asmeniniu ar planšetiniu kompiuteriu. Tai grynas lankstumas. Gaukite visas "Office" funkcijas dabar.

Vaizdai, kurie įkvepia
Su "Nokia Lumia 830" jūs ne tik turite prieigą prie puikių nuotraukų programų, tokių kaip "Nokia Creative Studio", bet ir turite gerą aparatinę įrangą. 10 megapikselių "PureView" kamera su "Zeiss" optika daro ryškias nuotraukas, leidžiančias užfiksuoti gražias dienos akimirkas. "Lumia" taip pat siūlo daug įvairių redagavimo programų, kad jūsų įrašai būtų patogūs.

Išbandykite "Windows Phone 8.1"
Naudodami naująją "Windows Phone 8.1" versiją dabar galite naudoti išmanųjį telefoną taip pat lengvai, kaip nešiojamąjį ar asmeninį kompiuterį namuose, ir greitai keistis failais tarp visų įrenginių. Dėl aiškių tiesioginių plytelių visada turite apžvalgą ir iškart matote, kai jūsų draugai kuo nors dalijasi. Be to, galite tinkinti savo plyteles pagal savo stilių.
Ir geriausia: naudodami "Windows Phone 8.1" operacinę sistemą turite optimalias sąlygas atnaujinti į "Windows 10".
Banko pavedimas arba "Transferwise"
Pristatome iki 100 įrenginių 19,99 € visoje Vokietijoje arba 25,00 € visoje Europoje.
Nuo 500 įrenginių nemokamas pristatymas / visoje Europoje.
Prietaisai pristatomi skirtingomis spalvomis. Dauguma prekių yra naudojamos B prekės (B ir C kokybės).
Kartais yra ir naujų prietaisų, kurie niekada anksčiau nebuvo naudojami (A-stock / su folija).
Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį (galinį dangtelį).
Naujus įrenginių priedus, įskaitant įkrovimo laidą, maitinimo kištuką ir ausines, galima įsigyti už papildomą 4 € mokestį už įrenginį, jis yra naujas.
Įtaisai su ekrano lūžiais neįtraukiami.
Šis tekstas yra standartinis tekstas, taikomas visoms mūsų reklamoms.
"Įrenginiai yra įjungti/išjungti ir išbandyti dėl LCD funkcionalumo. Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį.
Išbandytas įjungimas / išjungimas reiškia, kad įrenginiai tikrinami siekiant nustatyti, ar juos galima įjungti. Be to, bandomas LCD.

Nuotraukos Iliustratyvus negarantuoja, kad būklė yra tokia pati, kokia matoma nuotraukose, arba kad ji įtraukta į jūsų gautą įrašą.
Pristatymo laikas po apmokėjimo gavimo mes išsiunčiame prekes, išsiunčiame jums, pristatymo laikas 1-5 dienos, priklausomai nuo to, kur esate.
Gausite pristatymo numerį, galėsite stebėti paketą internete.
Mes siunčiame su DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes ir kitais, priklausomai nuo to, ką siūlo geriausia kaina.
Išbandytas įjungimas / išjungimas reiškia, kad įrenginiai tikrinami siekiant nustatyti, ar juos galima įjungti. Be to, bandomas LCD.
Jei sandėlyje yra vieno įrenginio atsargos, nebėra viso skaičiaus, gausite tos pačios kainų klasės įrenginius arba 2 įrenginius iš kito kainų diapazono (2=1).
Kartkartėmis yra įrenginių, kuriuose akumuliatorius nebėra geriausias arba atsiranda tik dalinis įkrovimas.
Turint daugiau nei 150 000 įrenginių, taip gali nutikti.
Įrenginiai yra įjungti / išjungti ir išbandyti dėl LCD funkcionalumo. Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį.

Baterijos yra eksploatacinės medžiagos, net gamintojai jas riboja tik



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.