FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Midland MA31-L akustinis vamzdis ir mikrofonas gali būti naudojami su 2 kontaktų CB arba PMR Midland radijo stotimis, tokiomis kaip Alan 52, Alan 42, G7, G9 ir kt. Mikrofonas turi 2 režimus: VOX arba PTT. Padėkite mygtuką VOX padėtyje, kad transliuotumėte nuolat, arba PTT padėtyje, kurią norite perduoti paspausdami tik PTT mygtuką (jei norite skambinti, paspauskite).
MA31-L yra mikrofono ausinės ir specialus transliavimo mygtukas PMR Midland stotims, leidžiantis jas naudoti laisvų rankų įranga. Jis taip pat žinomas pagal terminą "laisvų rankų įranga".
Šalmas turi lankstų guminį akustinį vamzdelį, kuris užtikrina didesnį komfortą ir daug didesnį mobilumą, pašalindamas jėgos ir kabelio lūžimo / lūžio riziką pasikartojančių galvos judesių metu. Be to, "In Ear" sistema užtikrina aiškų, aiškų garsą, kuris pašalina foninį triukšmą.
Pasinaudokite šios stoties VOX funkcija su šiomis ausinėmis, kurios leidžia pradėti garso perdavimą ir balso aptikimą. Taigi laisvų rankų sistema tampa 100% funkcionali, nes nebereikia net paspausti PTT (transliacijos) mygtuko.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.