WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

NATŪRALAUS GYDYTOJO PARUOŠIMO PARUOŠIMAS
Probleminei odai

Gerai prižiūrimas veidas ir lygi oda yra jaunystės ir sveikatos požymiai. Odos ląstelės nuolat atnaujinamos, tačiau dėl su amžiumi susijusių pokyčių ir žalingo aplinkos poveikio senos negyvos ląstelės nustoja atsinaujinti laiku. Dėl šios priežasties oda tampa nuobodu, sausa, nelygi, smulkios raukšlės. Norėdami pašalinti pasenusias ląsteles ir atkurti odą, naudojamas natūralus keraminis veidas. Jis švelniai valo ne tik negyvos odos dermos sluoksnį, bet ir nuo kosmetinių likučių, dulkių, riebalų, susikaupusių odos porose, ir neleidžia deguoniui, drėgmei ir naudingiems elementams pasiekti gilesnius odos sluoksnius.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (abrikosų) sėklų milteliai, Hippophae Rhamnoides aliejus, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkoholis, Glyceryl stearate citratas, Glicerin, Panthenol, Chamomilla recutita eterinis aliejus, Pinus silvestris eterinis aliejus, Salvia officinalis eterinis aliejus, Xantan derva, tokoferilo acetatas, Magnolia Officinalis žievės ekstraktas,Matricaria chamomilla ekstraktas, Rosa cinnamomea ekstraktas, Menhta piperita ekstraktas, Salvia officinalis ekstraktas.
Natūralus veido kvarcas "priešuždegiminis", sukurtas specialiai probleminei odai. Veikliųjų medžiagų dėka jis skatina gilų porų valymą, odos bėrimų pašalinimą ir normalizuoja riebalines liaukas. Reguliariai naudojant, gilios raukšlės išlyginamos, padidėja odos elastingumas, o veido spalva iškrenta.
Abrikosai susmulkintoje formoje skatina gilų porų valymą, gerina kraujotaką, taip skatindami naudingų medžiagų absorbciją. Šaltalankių aliejus taip pat mažina uždegimą ir dirginimą, turi minkštinančių, maitinančių, gaivinančių, tonizuojančių, drėkinančių, apsauginių ir gydomųjų savybių. Jis taip pat puikiai pašalina odos sausumą ir lupimąsi, padeda pagerinti odos tonusą, elastingumą ir elastingumą. Taukmedžio sviestas ramina odą, veikdamas uždegimo vietas, pašalindamas niežėjimą ir dirginimą. Ramunėlių eterinis aliejus idealiai tinka jautriai odai prižiūrėti, padeda kovoti su spuogais ir apsaugoti poras nuo taršos. Pušų eterinis aliejus pašalina dirginimą, sumažina veido patinimą. Šalavijų eterinis aliejus normalizuoja riebalinių liaukų sekreciją ir kovoja su bakterijomis odos paviršiuje. Vitaminas E apsaugo nuo odos senėjimo, padidina jos elastingumą, normalizuoja lipidų pusiausvyrą. Magnolijos ir ramunėlių ekstraktai turi galingą baktericidinį, priešuždegiminį ir raminantį poveikį. Rožių ir mėtų ekstraktuose yra mikroelementų, kurie pagerina ląstelių apykaitą ir padeda puikiai išlaikyti drėgmę odos ląstelėse.

Naudojimo būdas:
Tepkite ant sudrėkintos odos, masažuokite lengvais sukamaisiais judesiais, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Nenaudokite daugiau kaip 1-2 kartus per savaitę. Nerekomenduojama vartoti pažeidus odą, venkite akių srities. Naudokite tik išoriniam naudojimui.

PAKAVIMAS: 50 ± 5 ml

GYVENIMO GYVENIMAS: 1 metai, po atidarymo 3 mėnesiai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.