WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

NATŪRALI TARPINĖ VIDURINĖ DALIS
Visiems odos tipams

Gerai prižiūrimas veidas ir lygi oda yra jaunystės ir sveikatos požymiai. Odos ląstelės nuolat atnaujinamos, tačiau dėl su amžiumi susijusių pokyčių ir žalingo aplinkos poveikio senos negyvos ląstelės nustoja atsinaujinti laiku. Dėl šios priežasties oda tampa nuobodu, sausa, nelygi, smulkios raukšlės. Norėdami pašalinti pasenusias ląsteles ir atkurti odą, naudojamas natūralus keraminis veidas. Jis švelniai valo ne tik negyvos odos dermos sluoksnį, bet ir nuo kosmetinių likučių, dulkių, riebalų, susikaupusių odos porose, ir neleidžia deguoniui, drėgmei ir naudingiems elementams pasiekti gilesnius odos sluoksnius.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (abrikosų) sėklų milteliai, Persea Gratissima (avokadų) aliejus, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkoholis, Glyceryl stearato citratas, Glicerinas, Pantenolis, Kviečių baltymai, Litsea Cubeba eterinis aliejus, Ylang-ylang eterinis aliejus, Patchouli eterinis aliejus, Citrus aurantium amara eterinis aliejus, Xantan derva, Tokoferilo acetatas, Magnolia Officinalis žievės ekstraktas, Aloe vera exctract, Mains domestica borkh ekstraktas, Vitis vinifera ekstraktas, Echinacea purpurea ekstraktas, Arctium lappa ekstraktas.

Natūralus kosmetinis kremas "Drėkinantis ir maitinantis" tinka visų tipų odai. Šis švelnus kreminis veido šauksmas suteikia odai sveiką ir gerai prižiūrimą išvaizdą, drėkina ir maitina. Veikliųjų medžiagų dėka jis skatina gilų porų valymą, pašalina viršutinį keratinizuotą odos sluoksnį, akivaizdžiai pagerina veido spalvą. Oda yra lygi ir švytinti.
Abrikosai susmulkintoje formoje skatina gilų porų valymą, gerina kraujotaką, taip skatindami naudingų medžiagų absorbciją. Avokadų aliejus reguliuoja prostaglandinų mainus, kurie kontroliuoja apsaugines odos savybes. Taukmedžio sviestas ramina odą, veikdamas uždegimo vietas, pašalindamas niežėjimą ir dirginimą. Verbenos eterinis aliejus puikiai atjaunina ir gaivina odą, minkština veido raukšles ir amžių, suteikia lengvą kėlimo efektą. Ylang-ylang eterinis aliejus švelniai ir efektyviai dezinfekuoja ir tonizuoja odą, stimuliuoja poodinę kraujotaką, puikiai drėkina ir maitina odos ląsteles, padeda pašalinti spuogus. Etilo alkoholio pačiulė pašalina odos uždegimą, skatina mažų žaizdų gijimą. Petitgrain eterinis aliejus stimuliuoja palaidą ir pavargusią odą, padidina jos elastingumą ir sutraukia išsiplėtusias poras. Vitaminas E apsaugo nuo odos senėjimo, padidina jos elastingumą, normalizuoja lipidų pusiausvyrą. Alavijo ekstraktas padeda sumažinti paraudimą po agresyvaus poveikio ar streso. Obuolių ir vynuogių ekstraktas drėkina odą, pašalina sausumą ir pleiskanojimą. Ežiuolės ekstraktas padidina odos imuninį gebėjimą. Augalų ekstraktas stimuliuoja odos ląstelių atsinaujinimą ir palaiko jų jaunystę.

Naudojimo būdas:
Tepkite ant sudrėkintos odos, masažuokite lengvais sukamaisiais judesiais, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Nenaudokite daugiau kaip 1-2 kartus per savaitę. Nerekomenduojama vartoti pažeidus odą, venkite akių srities. Naudokite tik išoriniam naudojimui.

PAKAVIMAS: 50 ± 5 ml

GYVENIMO GYVENIMAS: 1 metai, po atidarymo 3 mėnesiai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.