FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

NATŪRALŪS SUNKIEJI APSAUGINIAI GINKLAI
Sausai ir normaliai odai

Gerai prižiūrimas veidas ir lygi oda yra jaunystės ir sveikatos požymiai. Odos ląstelės nuolat atnaujinamos, tačiau dėl su amžiumi susijusių pokyčių ir žalingo aplinkos poveikio senos negyvos ląstelės nustoja atsinaujinti laiku. Ši oda sukuria nuobodu, sausas, nelygias smulkias raukšles. Norėdami pašalinti pasenusias ląsteles ir atkurti odą, naudokite natūralų keraminį veidą. Jis švelniai valo dermą ne tik nuo negyvo odos sluoksnio, bet ir nuo kosmetikos, dulkių, riebalų likučių, susikaupusių odos porose ir neleidžia deguoniui, drėgmei ir naudingiems elementams pasiekti gilesnių odos sluoksnių.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (abrikosų) sėklų milteliai, Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkoholis, Glicerilo stearato citratas, Glicerinas, Kviečių baltymai, Citrus aurantium eterinis aliejus, Jasminum grandiflorum eterinis aliejus, Aniba rosaeodora eterinis aliejus, Pačiulių eterinis aliejus, Xantan derva, Tokoferilo acetatas, Magnolia Officinalis žievės ekstraktas, Cucumis sativus ekstraktas, Arctium lappa ekstraktas, Juglans regia ekstraktas, Urtica dioica ekstraktas, Kojic rūgštis, obuolių rūgštis.

Minkšti šveitikliai sausai ir normaliai odai giliai maitina ir drėkina švelnią odą. Smulkus abrikosų kaulo abrazyvinis pagrindas atkuria elastingumą, švelniai nušveičia negyvas dermos odos daleles. Natūralių ingredientų kompleksas padeda suderinti odą, atjauninti ir maitinti naudingais elementais. Procedūra tinka jautriai ir sausai odai.
VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS:
Abrikosai suspaustoje formoje skatina gilų porų valymą, gerina kraujotaką, taip skatindami maistinių medžiagų įsisavinimą. Taukmedžio sviestas aktyvina kolageno sintezę, minkština ir apsaugo odą nuo aplinkos. Kviečių baltymai išlygina veido mikroreljefą, kovoja su suglebimu ir raukšlėmis, atkuria odos vandens balansą. Apelsinų eterinis aliejus atkuria odos glotnumą, mažina raumenų įtampą, balina ir stimuliuoja kraujotaką. Jazminų eterinis aliejus atpalaiduoja odą nuo išdžiūvimo ir lupimo, išlygina veido spalvą, gydo nedideles žaizdas ir įtrūkimus. Raudonmedžio eterinis aliejus turi baktericidinį poveikį, veiksmingai pašalina alergines reakcijas, paraudimą ir dirginimą. Skatina apsaugines odos funkcijas. Pačiulio etilo alkoholis užtikrina gilų odos drėkinimą, pašalina lupimąsi, atkuria spindesį ir lygią odos spalvą. Vitaminas E apsaugo nuo odos senėjimo, padidina jos elastingumą, normalizuoja lipidų pusiausvyrą. Agurkai ir varnalėšų ekstraktai sulaiko drėgmę, balti ir pašalina smulkias odos raukšles.

Taikymo būdas:
Tepkite ant sudrėkintos odos, masažuokite lengvais sukamaisiais judesiais, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Nenaudokite daugiau kaip 1-2 kartus per savaitę. Nerekomenduojama naudoti odos pažeidimo atveju, venkite akių srities. Naudokite tik išoriniam naudojimui.

PAKAVIMAS: 50 ± 5 ml

GYVENIMO GYVENIMAS: 1 metai, po atidarymo 3 mėnesiai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.