WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

NAVIGACIJOS SISTEMA GPS + DVR PNI DH706, su GSM 4G, dviguba kamera, Andro

118,26 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
18 vienetų
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
gsm
Pristatymo laikas
5 nap
SKU:
PNI-DH706
EAN:
5949066515194
Paskutinis atnaujinimas
prieš 1 metus

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


GPS navigacija su integruotu DVR
PNI DH706 yra išmanusis įrenginys, kuriame yra keletas funkcijų, kurios sėkmingai atitinka šiuolaikinio vartotojo reikalavimus: GPS navigacija, automobilio DVR, "Bluetooth", FM siųstuvas, daugialypės terpės grotuvas, naršymas internete. Remiantis "Android" operacine sistema, įrenginys leidžia įdiegti žemėlapius ir papildomas programas.

Vidinė atmintis 16GB, "micro SD" kortelės lizdas iki 32 GB
Tiek vidinėje įrenginio atmintyje, tiek "micro SD" kortelėje (nepridedama) galite saugoti vaizdo įrašus iš dviejų įtrauktų kamerų, priekinės kameros, integruotos į įrenginį su 1080P raiška, ir antrinės kameros su 480P raiška.

Parkavimo asistento funkcija
Prijungus antrinės kameros raudoną laidą prie jūsų automobilio atbulinės eigos žibinto, jis veiks kaip atbulinės eigos kamera. Kiekvieną kartą, kai įjungsite pavarų perjungimą į galinę padėtį, automatiškai ekrane bus rodomas antrinės kameros užfiksuotas vaizdas kartu su stovėjimo pagalbos ženklais.

"G-Sensor" ir parkavimo monitoriaus funkcija
Integruotas susidūrimo jutiklis padeda automatiškai užrakinti įrašus (įskaitant 10 sekundžių prieš ir po susidūrimo), kurie galėtų būti naudojami kaip įrodymai avarijos atveju. Užblokuoti failai nebus ištrinti ciklinės registracijos būdu. Tačiau rekomenduojame pasidaryti atsarginę kopiją. Be to, jei nukentės stovintis automobilis, prietaisas pradės įrašyti 30 sekundžių, po to jis vėl pereis į užmigdymo režimą, kad taupytų energiją.

"Micro SIM", GSM 4G lizdas
PNI DH706 leidžia prijungti GSM 4G SIM kortelę. Naudodami aktyvius mobiliuosius duomenis galite naršyti internete tiesiai iš savo įrenginio arba paversti įrenginį kitų mobiliųjų įrenginių viešosios interneto prieigos tašku.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.