FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
7 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Eagle - 300 W elektrinė yra viena iš geriausių nešiojamų elektrinių tiek našumu, tiek dizainu. Didelė 324 Wh talpa, 300 W vardinė galia (600 W viršįtampio galia) ir keli išvesties įkrovimo / įkrovimo prievadai atitinka didesnės ir daugumos galios elektros prietaisų maitinimo poreikius.

Pagrindinės funkcijos

● Didesnė talpa ir didesnė galia: 324 Wh (90 000 mAh) ličio baterijos talpa, 300 W vardinė galia ir 600 W viršįtampio galia.


● Aukštos kokybės ličio baterija, įmontuota, pasiekia daugiau nei 1500 ciklų, o eksploatavimo trukmė yra 5 metai.



● Keli išvesties prievadai: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60W, 2 x DC prievadai, 1 x DC automobilio prievadas ir du kintamosios srovės lizdai (su gryna sinusine banga). Atsijungę nuo tinklo ir galėsite maitinti savo fotoaparatus, kompiuterius, ryšio įrenginius.


● Ekologiškas lauko maitinimo sprendimas: efektyvus saulės energijos įkrovimas su integruotu MPPT leidžia jį naudoti kaip saulės energijos generatorių, skirtą poilsiui lauke. Viso įkrovimo laikas yra apie 3,5 valandos, prijungus 150 W saulės energiją adapterio kabeliu. Įkrovimas iš tinklo arba automobilio prievado trunka apie 2,5 valandos.


● Nešiojamas ir kompaktiškas: sveria tik 3,5 kg (7,7 svaro), jį patogu nešiotis su lengvai nešiojama rankena. Kompaktiškas dydis – 310 x 185 x 225 mm (12,21 x 7,29 x 8,86 colio).


● LCD ekranas su įkrovimo / iškrovimo galia, laiku, procentais ir kt.


● Grynas sinusinės bangos dizainas, ty suderinamas su dauguma buitinių prietaisų ir gali maitinti daugiau nei 80 % būtiniausių buitinių prietaisų ir įrenginių. Tai yra brangiausias keitiklių dizainas ir pranoksta keitiklius.


● Yra visapusiškos apsaugos, šis generatorius įjungs apsauginį režimą, jei prijungsite didesnį elektros prietaisą arba priverstumėte jį dirbti per aukštą temperatūrą.


● LED apšvietimas: 5W avariniam apšvietimui arba lauko stovyklavimui naktį.



● Belaidis įkrovimas: 10W

Mūsų projektuojamas tarnavimo laikas yra daugiau nei 5 metai. Mes siūlome 5 metų garantiją iGOpower prekės ženklo gaminiams.

●●●●●●●Galima derėtis dėl daugiau vienetų●●●●●●



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.