FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


MCH-1 V2 oro aušintuvas 3-in-1 nešiojamas oro kondicionierius 65 WoneConcept MCH-1 yra efektyvus oro aušintuvas už prieinamą kainą, kuris žymiai pagerina patalpų klimatą. MCH-1 yra protingas ventiliatoriaus ir oro kondicionieriaus derinys , kurio užduotis yra pūsti šaltą oro srautą į kambarį. Tiekiamo oro aušinimas pasiekiamas išgarinant vandenį / ledą iš 8 litrų talpos vandens rezervuaro. Be oro aušinimo, "oneconcept MCH-1" išsiskiria iš standartinių ventiliatorių tuo, kad oras yra drėkinamas ir išvalomas, siekiant pagerinti patalpų klimatą, atsižvelgiant į dar 2 parametrus, susijusius su gerove. Pagrindinis "oneConcept MCH-1" oro aušintuvo pranašumas, palyginti su standartiniais oro kondicionieriais, yra puikus energijos vartojimo efektyvumas - nepriklausomai nuo oro kondicionieriaus energijos vartojimo efektyvumo klasės. Turėdamas tik 65 W energijos suvartojimą, prietaisas pastebimai ir nuolat atnaujina mažus ir vidutinius kambarius. Veiklos sąnaudų taupymas gali būti pasiektas net sezoniniu, standartiniu dviejų ar net triženklių skaitmenų veikimu. Trys galios lygiai ir pasirinktinai įjungtas, automatinis sukimosi pakreipimo judėjimas leidžia tiksliai prisitaikyti prie dabartinių oro sąlygų, kambario dydžio ir mūsų dabartinės padėties kambaryje.

Kitas "oneConcept" oro aušintuvo privalumas yra visiškas apribojimų nebuvimas jį nustatant. Jis neturi išmetimo žarnos, todėl jo nereikia dėti šalia lango, kad nutekėtų karštas oras. 4 transportavimo ratai ir pora rankenų, esančių prietaiso šonuose, leidžia be rūpesčių transportuoti ir nešiotis.
Prietaisą galima valdyti tiek viduje, tiek lauke. Langų ir durų uždarymas nėra būtinas.
Veikimo metu prietaisui nereikia per daug priežiūros, nes vandens suvartojimas yra tik 1 litras per valandą, todėl bako pakanka užpildyti kartą per dieną. Dvi tiekiamos aušinimo kasetės pakaitomis aušina orą.
Reikėtų prisiminti, kad tai nėra oro kondicionavimo sistema tradicine prasme, o oro aušintuvas. Pripučiamo oro aušinimas vyksta išgarinant vandenį / ledą iš prietaiso 7 litrų vandens rezervuaro.
Atkreipkite dėmesį, kad prietaiso transportavimo ratai nėra sumontuoti. Jų surinkimas trunka tik kelias minutes ir jį gali lengvai atlikti bet kas.

Pagrindinė informacija:

Oro aušintuvas / ventiliatorius su papildoma drėkinimo ir oro valymo funkcija
Ekonomiška galia 65W - vandens suvartojimas 1 litras per valandą - efektyvumo didinimas per bičių garintuvo šukos struktūrą
Oro srautas 400m³/h - idealiai tinka mažiems ir vidutiniams kambariams
Nuolatinė oro tiekimo kryptis arba automatinis lamelių nukreipimas viso kambario aeravimui
Tiekiamas su dviem aušinimo kasetėmis, kad veiktų nepertraukiamai

Apgyvendinimo įstaigos:

3 aušinimo etapai (žemas, vidutinis, aukštas)
Integruotas, sklandžiai reguliuojamas 2 valandų laikmatis
Galima naudoti su aušinimo kasetėmis arba ledo kubeliais
Vandens bako talpa: 7 litrai
Nuimami vandens / ledo indai, kad būtų lengva užpildyti
Vandens lygio indikatorius
Integruota vandens filtravimo sistema
Šoninės rankenos įdubose nešiojimui
Nemokamas nustatymas dėl 4 pasukamų ratų - nėra papildomo montavimo
Dulkių filtras, įmontuotas įrenginio gale
Maitinimas: 230V, 50Hz

Matmenys: 28 x 70 x 31,2 cm (plotis x aukštis x gylis) Tinklo kabelio ilgis: apie 1,5 mSvoris: apie 6,7kg



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.