MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Nokia N8" išmanusis telefonas (12 MP "Carl-Zeiss" kamera, ksenono blykstė, HDMI prievadas, priartinimas, "Ovi" kortelės) Įvairios spalvos
"Nokia N8" leidžia lengvai palaikyti ryšį per "Facebook" ir "Twitter": adresų knygoje tiesiogiai rodoma visų draugų būsena. Turite ne vieną, o tris namų vaizdus, kuriuos galite konfigūruoti atskirai, pavyzdžiui, naudodami mini programas (valdiklius). Paprastu piršto brūkštelėjimu galite perjungti iš vieno namų vaizdo į kitą. Naudodami "Nokia N8" galite įrašyti ir redaguoti HD kokybės vaizdo įrašus, įterpti muziką, vaizdus, tekstą ir perėjimus, tada įkelti juos tiesiai į internetą. Darykite puikias nuotraukas naudodami didelį Carlo Zeisso 12 megapikselių jutiklį ir optiką. Ksenono blykstė leidžia daryti aukštos kokybės kadrus net esant prastam apšvietimui."Nokia N8" turi HDMI prievadą, todėl galite leisti nuotraukas, vaizdo įrašus ir muziką suderinamuose televizoriuose, išoriniuose ekranuose, projektoriuose ir stereofoninėje sistemoje. Ir visa tai nuostabioje skaitmeninėje HD raiškoje, kuri yra 1,280 x 720 pikselių (720p) vaizdo įrašams. "Nokia N8" taip pat palaiko "Dolby Digital Plus". Taigi galite mėgautis savo vaizdo įrašais savo namų kino sistemoje naudodami "Dolby Surround" garsą.Su "Nokia N8" visada žinote, kur eiti. Jūs tiesiog įvedate savo kelionės tikslą, o "Ovi Maps" nuves jus ten su balsu palaikomomis nuorodomis - pėsčiomis arba automobilyje, daugiau nei 70 šalių. Taip pat nemokama: pasauliniai žemėlapiai, "Lonely Planet" ir "Michelin" kelionių vadovai, informacija apie dabartinius orus ir įvykius netoliese.Papildomos "Nokia N8" programos siūlo dar daugiau linksmybių ir dar daugiau būdų būti kūrybingiems. "Ovi Store" yra tūkstančiai programų, žaidimų ir vaizdo įrašų, kuriuos galima atsisiųsti. Galimybės yra neribotos. "Nokia N8" siūlo intuityvią prieigą prie visų mėgstamų albumų, įskaitant albumo viršelio rodymą. Mėgaukitės savo muzikos kolekcija keliaudami - iki 50 valandų.

"Įrenginiai yra įjungti/išjungti ir išbandyti dėl LCD funkcionalumo. Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį.
Išbandytas įjungimas / išjungimas reiškia, kad įrenginiai tikrinami siekiant nustatyti, ar juos galima įjungti. Be to, bandomas LCD.
Šis pasiūlymas skirtas tik profesionaliems perpardavėjams.
Prekybininkai, turintys arba neturintys prekybos licencijos.
Wehr keli įrenginiai Perka nėra privatus asmuo.
Jokių garantijų baterijoms, nes tai nėra nauji įrenginiai.
Pardavimas vyksta kaip speciali prekė, aiškiai be garantijos ar grąžinimo.
Šis pasiūlymas skirtas tik profesionaliems perpardavėjams. Pardavimas vyksta kaip speciali prekė, aiškiai be garantijos ar grąžinimo.
Pardavimas, išskyrus bet kokią garantiją Jokio sumažinimo, konvertavimo ar išpirkimo.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.