FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ar turite kūno dalį, kurią norėtumėte pakeisti? Naudodami "Relax &; Spin Tone" galite tikslingai formuoti bet kurią kūno dalį ar net gydyti visą kūną. Tai lengva naudoti, ją galima pritaikyti bet kur. Ar norite plokščio pilvo be atsisėdimų? Įtemptas žastas be hantelių? Su "Relax &; Spin Tone" tai įmanoma! Vos kelios minutės per dieną ir jūs galite greitai transformuoti visą savo kūną!

Plokščia masažo galvutė: puikiai tinka masažuoti kaklą, pečius ir nugarą. Banguota masažo galvutė: neprilygstama riebalų deginimui! Jei norite pašviesinti strijas ar celiulitą, naudokite specialų riebalų deginimo ar stangrinamąjį kremą, po kurio eina banguotas papildas, kad pasiektumėte dar efektyvesnių rezultatų. Volelio galvutė: įtempia suglebusią odą 8 voleliais. Mikrošveičiamoji galvutė gali pašalinti negyvas odos ląsteles iš kojų.
 
Dėl daugiau nei 2500 minučių vibracijos jis efektyviai priveržiamas. Vibracijos prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius ir sumažina riebalų ląstelių dydį, todėl jūs ne tik lieknėjate, bet ir galite atsisveikinti su celiulitu
 
Naudodami greičio valdiklį, masažuoklį "Relax and Tone" galite reguliuoti pagal savo individualius poreikius.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.