WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Pagaminta iš kruopščiai atrinktos aukštos kokybės karvės odos, kurios storis didesnis nei 1.2 mm, kuri yra ne tik stora ir tvirta, bet minkšta ir elastinga. Jei turite kokių nors lauko užduočių, kurias reikia atlikti, tai yra pirštinės, kurias reikia įsigyti, jos yra pakankamai patogios ir tvirtos, kad jums reikia tik vienos poros, ir tai truks ilgai
ATSPARUS DILIMUI IR APSAUGA NUO SLYDIMO ▶ Įrengtas sustiprintas delno pleistras, užtikrinantis puikų sukibimą ir odos apsaugą. Susiūtas ir dvigubai susiūtas su papildomu odos sluoksniu delne, kur visada atrodo, kad jie susidėvi, todėl jis gali gerai apsaugoti jūsų rankas nuo erškėčių, lipdukų, šlapių daiktų ir vynmedžių, kuriuos jis traukia, plėšymo, ir daug apsaugos nuo mažų įbrėžimų ir mėlynių, atsirandančių įprastų rankdarbių metu.ir vynmedžių, kuriuos jis traukia, plėšymo.
PATOGIOS IR APSAUGOTOS ▶ Rankovių siūlės yra dvigubo užrakto susiuvamos su didelio tankio siūlais, turi elastingą riešo juostą, kad geriau priglustų, puiki dovana sunkvežimio vairuotojui ir sunkiam darbuotojui, ir tai yra pirmasis įrankis kiemo darbams ar bet kokio tipo darbams aplink namą.
PLATUS ASORTIMENTO PRITAIKYMAS ▶ Dėl šių pirštinių savybių ir puikios kokybės jis naudingas važiuojant kieme, važiuojant motociklu, vairuojant sunkvežimius, sodininkystėje, statyboje, tvorų taisyme, sunkiuose darbuose, medienos pjovimui, sandėliui, stovyklavimui, rančai / ūkiui, kraštovaizdžiui, "pasidaryk pats", garažui, perkėlimui, suvirinimui, šlifavimui, smulkinimui, mulčiavimui, kasimui ir bet kokiems sunkiems ar lauko darbams.
PROFESIONALI GAMYBA ▶ Kim Yuan turi daugiau nei 20 metų patirtį odinių darbo pirštinių gamyboje, todėl mes žinome, kaip išsirinkti aukštos kokybės odą ir pasigaminti aukštos kokybės darbines pirštines, šios pirštinės gali gerai apsaugoti jūsų rankas, esame įsitikinę, kad šias pirštines galima palyginti su panašiomis pirštinėmis rinkoje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.