FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

《NOVATORIŠKAS》Novatoriškas peilių galąstuvas su nepriklausomomis spyruoklinėmis rankomis, kuris susidėvėjusius peilius paverčia aštriu skustuvu per kelias sekundes. Tokiu būdu jūs nebesugadinsite maisto ir pradėsite pjaustyti.
《TINKA BET KOKIAM PEILIUI》"Insta Sharp" turi unikalų itin kietą volframo plieno dvigubą spyruoklinį peilių galąstuvą, kuris lenkia ir tinka bet kokiam peiliukui švariam pjovimui. Tai daro dantytus peilius aštrius.
《DIDELIS, MAŽAS, TIESUS DANTYTAS 》"Insta Sharp" tinka visų tipų ašmenims, nes jo rankos yra lanksčios galandimo. Galite pagaląsti virtuvinius peilius, medžioklinius peilius, žvejybos peilius ir net kišeninius peilius.
《 VOLFRAMO PLIENO PAVIRŠIUS》Dėl savo rankų, tinkamų lanksčiam galandimui, "Insta Sharp" yra saugus naudoti visų tipų ašmenims. Galite pagaląsti virtuvinius peilius, medžioklinius peilius, žvejybos peilius ir net kišeninius peilius. Be to, "Insta Sharp" valyti pakanka drėgno rankšluosčio, o dėl aptakaus ir modernaus dizaino jį lengva laikyti.
《 SKIRTINGI GALANDIMO BŪDAI》Smulkus šlifavimas: ašmenims sureguliuoti ir pjovimo kampui iš naujo nustatyti. Šiurkštus galandimas: atkurti teisingą ašmenų nuožulnią formą, kad būtų labai aštrus kraštas. Poliravimas: gauti aštrų ir lygų kraštą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.