WELCOME SUMMER
-35%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Patirkite efektyvų gaminimą naudodami Kinghoff emalio plieno keptuvę. Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, jo šiluminis dugnas užtikrina greitą įkaitimą ir puikų šilumos išsaugojimą.

Sukurtas universalumui, jis tinka įvairiems šilumos šaltiniams, įskaitant elektrines ir dujines virykles, taip pat stiklo, keramikos, halogeninius degiklius ir indukcines virykles.

Maisto gaminimas šioje keptuvėje skatina sveiką maistą, leidžiantį ruošti naudojant minimalų vandens ir riebalų kiekį. Taigi, tai padeda išsaugoti jūsų patiekalų vitaminus, mineralus ir skonį.

Keptuvė idealiai tinka tiems, kurie laikosi tam tikrų dietų, nes reikia mažiau prieskonių, todėl sumažėja natrio suvartojimas. Jo nešildomos rankenos užtikrina saugią ir patogią rankeną ruošiant maistą.

Šis praktiškas ir vizualiai patrauklus indas palengvina gaminimo procesą, nes maistas ir riebalai neprilimpa prie kampų, o tai palengvina valymo procesą. Be to, jį galima plauti indaplovėje, kad būtų patogiau.

Norėdami prižiūrėti šią keptuvę, naudokite medinius arba nailoninius indus, kad nesubraižytumėte jos paviršiaus. Atkreipkite dėmesį, kad žalai dėl metalo ar aštrių daiktų garantija netaikoma.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.