FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
22 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


MVH-S520DAB. 1-DIN automobilio radijas su DAB/DAB+, Bluetooth, RGB apšvietimu, USB, Spotify ir Pioneer Smart Sync programėle; Suderinamas su iPhone ir Android išmaniaisiais telefonais. Šis 1-DIN „Bluetooth“ automobilinis radijas su skaitmeniniu radijo imtuvu nustato naujus garso našumo ir ryšio standartus. Ir vis dėlto juo labai paprasta naudotis.
Integruotas „Bluetooth“ suteikia galimybę saugiai skambinti be rankų ir belaidžiu būdu transliuoti muziką per išmanųjį telefoną. Dėl unikalios Pioneer pažangios garso retriverio technologijos garso kokybė atkuriant yra kuo artimesnė originaliam įrašui. Jūs netgi galite prijungti du Bluetooth telefonus vienu metu.
Su integruotu DAB/DAB+ imtuvu galite mėgautis puikia garso kokybe ir be trikdžių priėmimu. Dar geriau, įtraukta Time Shift funkcija leidžia atsukti atgal, pristabdyti ir tęsti tiesiogines DAB transliacijas. Tiesiog belaidžiu „Bluetooth“ ryšiu prijunkite „Apple“ arba „Android“ išmanųjį telefoną ir mėgaukitės „Spotify“ (tiek nemokama, tiek „Premium“) arba naudokite „Pioneer“ Smart Sync programėlę.
Neapsigaukite: MVH-S520DAB yra tikras aukščiausios klasės automobilinis radijas. Jis atkuria FLAC failus ir siūlo 13 juostų grafinį EQ ir integruotą MOSFET galios stiprintuvą su 4 x 50 vatų. Dėl laiko korekcijos galite mėgautis geriausia garso kokybe nepriklausomai nuo transporto priemonės. Galite lengvai prijungti žemųjų dažnių garsiakalbį ir (arba) kitus stiprintuvus su papildomais garsiakalbiais per 3 RCA pirminio stiprintuvo išėjimus.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.