FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Apie šį elementą

Aukštos kokybės mediena: natūrali aplinkai nekenksminga akacijos mediena pasižymi dideliu tankiu, vienoda struktūra ir dideliu stiprumu; mediena yra natūralios šokolado spalvos tekstūros ir elegantiška; turi gerų antiseptinių ir antibakterinių savybių. Pertrauka negeneruojama.
Didelis darbinis paviršius: pjaustymo lentoje yra pakankamai vietos mėsai, daržovėms ir žuviai pjaustyti. Didelis paruošimo paviršius taip pat gali būti naudojamas kaip serviravimo lenta, pusryčių lenta ir užkandžių lenta.
Pjaustymo lenta 42×33×2,5 cm su sulčių grioveliu, antiseptinė medinė pjaustymo lenta virtuvei, antibakterinė medinė pjaustymo lenta, virtuvinė lenta iš akacijos medienos
Būklė: Visiškai naujos prekės.
Vienetų skaičius ant padėklo: 100 vnt
Vieneto kaina: 7,50 €

Daugiafunkcinė medinė pjaustymo lenta: su sulčių grioveliu sulčių perteklių sugauti, kad stalas būtų švarus; jis gali būti naudojamas iš abiejų pusių, siekiant išplėsti naudingą plotą. Šone yra dvi įgaubtos rankenos, kad būtų lengva perkelti pjaustymo lentą, kai ji pakrauta.
Lengva valyti: Dėl antibakterinės medienos, lygaus paviršiaus ir elegantiško dizaino galite pasiekti puikų valymo efektą vos per kelias sekundes.
Apsaugokite savo peilius: skirtingai nei pjaustymo lentos iš stiklo, akmens ar kitų kietų medžiagų, mediena apsaugo jūsų peilius. Taip peiliai išlieka aštrūs ir ilgiau paruošti naudojimui.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.