FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Pristatome PL-10018 komercinę šparagų viryklę - aukštos kokybės virtuvės įrangą, skirtą komerciniam naudojimui. Ši šparagų viryklė puikiai tinka restoranams, viešbučiams ir maitinimo įmonėms, kurioms reikalingas patikimas ir efektyvus virimo sprendimas ruošiant didelius šparagų kiekius.

Dėl savo patvarios konstrukcijos ir pažangių funkcijų ši šparagų viryklė užtikrina nuoseklius ir puikiai virtus šparagus kiekvieną kartą. Viryklėje yra galingas kaitinimo elementas, kuris greitai užvirina vandenį, sutrumpina virimo laiką ir padidina produktyvumą.

Komercinę šparagų viryklę PL-10018 lengva naudoti ir prižiūrėti. Jame yra patogus valdymo skydelis, leidžiantis reguliuoti kepimo laiką ir temperatūrą pagal savo pageidavimus. Viryklėje taip pat yra nuimamas nerūdijančio plieno krepšys, todėl patogu pakrauti ir iškrauti šparagus.

Ši šparagų viryklė yra skirta didmeninei prekybai, todėl tai idealus pasirinkimas įmonėms, norinčioms išplėsti savo virtuvės įrangos inventorių. Dėl kompaktiško dydžio ir efektyvaus našumo jis tinka tiek mažoms, tiek didelio masto operacijoms. Nesvarbu, ar jums reikia virti kelis svarus, ar kelis kilogramus šparagų, ši viryklė gali lengvai atlikti užduotį.

Investuokite į PL-10018 komercinę šparagų viryklę ir patirkite patogumą bei efektyvumą, kurį ji suteikia jūsų virtuvei. Dėl patikimo veikimo ir patvarios konstrukcijos ši viryklė yra sukurta taip, kad atlaikytų užimtos komercinės virtuvės poreikius. Atnaujinkite savo maisto gaminimo įrangą šiandien ir pagerinkite šparagų paruošimo procesą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.