FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

SPECIALUS KAINA TIK NUO 299 EUR UŽ PADĖKLĄ galioja tik nuo 2022-03-14 iki 2022-03-20 !!!

Dabar vėl įkaitiname karštį su savo pasiūlymais į sugrįžusių medžiotojų finalą! Norime, kad kiekvienas turėtų galimybę gauti puikių mišrių padėklų.


Užsisakykite dabar tiesiogiai per WhatsApp.

Siūlome Jums išskirtinę prekę!

Yra 20 euro padėklų su mišriomis A ir B prekėmis

Mūsų padėkluose taip pat gali būti firminių prekių, pvz., Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel ir kitų prekių ženklų.

Taip pat atkreipkite dėmesį į mūsų techninės įrangos parduotuvę / „pasidaryk pats“ padėklus, kuriuos siūlome čia, skiltyje „Likučiai“, kuriuose taip pat yra prekių iš Villeroy & Boch – Gardena – Bestway ir kitų.

Prekės atvežtos iš grąžinimo, tačiau nenaudotos. Tai grąžinimai dėl nenukritusių, nesugadintų prekių. Tai gali būti ir apie sandėlio grąžinimus, kurie buvo tik siuntimo sandėlyje ir/ar FBA sandėlyje ir kurių saugojimo laikas buvo viršytas. Jie nebūtinai yra „Amazon“ grąžinimai!

Padėklose gali būti prekių iš šių produktų grupių:
Dekoravimas – buitis – žaislai – raštinės reikmenys – serviruotas stalas – hobis ir dirbtuvės (tikslaus sąrašo pateikti negalima, bet padėklai itin pigūs)

Aiškiai atkreipiame dėmesį, kad grąžinimai nebūtinai gaunami iš Amazon klientų, taip pat gali būti prekių, kurios buvo laikomos Amazon ir grąžinamos, nes buvo viršytas saugojimo laikas, logiškai tai taip pat yra Amazon grąžinimai iš Amazon dispečerinio sandėlio!!! !!! Padėklus sudaro ne tik „Amazon“ grąžinimai – jie yra sumaišyti likę atsargų padėklai, kaip aprašyta. Tačiau šių padėklų kaina akivaizdžiai nepralenkiama!

Ieškote kitų prekių?

Pavyzdžiui, turime žaislinių lauko padėklų su mišriomis vaikiškomis elektra varomomis transporto priemonėmis – Viename gaminyje yra ne mažiau kaip 10 vaikiškų transporto priemonių, kurių viename padėkle yra tik 999 eurai. Sužinokite internete, kiek maždaug kainuoja vaikiškos elektromobiliai!

Nuotraukos yra vieno iš mūsų padėklų pavyzdžiai, kiekvienas padėklas atrodo skirtingai ir yra supakuotas skirtingai! Jokios garantijos, kad nurodytos prekės yra įtrauktos tiksliai nuo 1 iki 1. Vaizdai yra aiškiai skirti kaip pavyzdiniai padėklai.

Taip pat turime mišrių padėklų iš šių kategorijų: Buitinė elektros technika – „pasidaryk pats“ / ūkinių prekių parduotuvė / sodas – žaidimai ir pomėgiai!

Jei susidomėjote, atsiųskite mums užklausą.

Prekės yra Hamburge – prekės yra mūsų ekspedijavimo sandėlyje kartu su mūsų ekspedijavimo kompanija, kuri taip pat tvarko siuntimą už mus.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.