FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Projektoriaus laikrodis ir orų stotis

Jei jums nepatinka ieškoti savo naktinio staliuko ar lentynos tikslaus laiko, šis laikrodis kaip tik jums! Jame yra aiškiai matomas spalvotas ekranas ir projektorius, todėl visą naktį galite projektuoti laiką ant sienos ir lubų!

Jo projektorius sukasi 180° kampu, todėl galite nukreipti jį bet kur ir valdyti fokusavimą. Kai maitinamas iš 4,5 V kintamosios srovės adapterio (nepridedamas), projektorius lieka apšviestas. Naudojant baterijas, projektoriaus funkcija ir foninis apšvietimas įsijungia vienu mygtuko paspaudimu ir po kelių sekundžių išsijungia.

Įrenginyje yra daug kitų funkcijų, jums nebereikės vidinio termometro ar kalendoriaus, tačiau taip pat galite nuskaityti drėgmę ir numatomą orą.

Tai taip pat rodo orą, datą ir temperatūrą dideliame ekrane. Laikas gali būti projektuojamas ant sienos naudojant pasukamą lazerį.Maitinamas 2 AAA baterijomis (nepridedamas) ir (arba) adapteriu. Nuo adapterio iki projektoriaus nuolatinis, nuo akumuliatoriaus tik vienu mygtuko paspaudimu. Žadintuvo, datos ir temperatūros funkcija dideliame spalvotame ekrane.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.