FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Pulsoksimetras yra pažangus medicinos prietaisas, naudojamas kraujo prisotinimui matuoti. Jo dėka galite stebėti deguonies kiekį kraujyje ir paciento pulsą. Tai labai naudinga atliekant klinikinius tyrimus, pacientų priežiūrą ir sveikatos priežiūrą namuose.

Pulsoksimetras yra lengvai naudojamas ir neinvazinis. Jis veikia pagal principą naudoti dvi šviesas - raudoną ir infraraudonųjų spindulių, kurios praeina per odą ir kurias priima jutiklis. Remiantis šių šviesų absorbcijos skirtumu hemoglobinu, pulsoksimetras apskaičiuoja deguonies prisotinimo lygį ir paciento pulsą.

Mūsų pulsoksimetras pasižymi dideliu matavimų tikslumu ir patikimumu. Jame yra patogus ekranas, kuriame galite skaityti matavimų rezultatus realiuoju laiku. Be to, pulsoksimetras yra lengvas ir patogus, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti įvairiomis sąlygomis.

Mūsų pasiūlyme rasite aukštos kokybės pulsoksimetrus konkurencingomis kainomis. Teikiame profesionalų aptarnavimą ir greitą pristatymą. Pulsoksimetras yra nepakeičiamas prietaisas medicinos personalui, slaugytojams ir žmonėms, kurie rūpinasi savo sveikata. Užsisakykite šiandien ir pasirūpinkite savo saugumu!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.