FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Polivinilchlorido (PVC) granulės

Polivinilchloridas (PVC) yra struktūrinė formulė [-CH & sub2; CHCl-] n vidutinė molekulinė masė nuo 10 000 iki 100 000 JT, o chloro kiekis – apie 57 %. Polivinilchloridas (PVC) - termoplastinė medžiaga, sudaryta iš vinilo chlorido polimerų. PVC yra kietas bespalvis JT atsparumas vandeniui, alkoholiams ir koncentruotoms rūgštims bei šarmams.

Granulės yra vienalytės išvaizdos, cilindro arba lęšio vienodos spalvos, maksimalūs matmenys 5 mm (ne daugiau kaip 4% už šių ribų leidžiama klijuoti karoliukus ar granules). Granulės gali būti natūralios arba spalvotos pagal konkretaus kliento reikalavimus.

Privalumai:

-Universalumo
- Aiškumas (skaidrus)
- Lengva maišyti
-Atsparumas
-Tvarumas
- atsparus tepalams, alyvai ir chemikalams
- Srauto savybės ir stabilios elektrinės savybės

Naudoti:

Skaidrios ir ne maisto pakuotės, vamzdžiai, priešgaisrinė ir kabelių izoliacija, plėvelės ir lakštiniai produktai statybos pramonėje, pavyzdžiui, vamzdžiai, jungiamosios detalės, įranga, plokštės, konvejeriai ir langai; Buteliai (stikliniai buteliai), kraujo krepšiai, odos gaminių imitacija. Parduodant nekilnojamąjį turtą naudojamas: (. Korpusai, jungiamosios detalės ir t. t.) Statyba, siurblių atsarginės dalys tiekia darbuotojus, dirbančius korozijos diskuose paėmimui, dalių izoliatoriai elektros pramonei, dalių pramonės foto dalys su skirtinga paskirtimi. Buferinių radijo imtuvų ir mobiliųjų telefonų, žaislų (padangų, senių, transmisijos elementų ir kt.) gamyba, batų pramonė (padai), mašinų dalys, dalys ir vožtuvai chemijos gamyklose, dalys galvanizavimas, elektrinės darbo dalys: jos naudojamos, korozinė aplinka ir kt.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.