FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
14 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Reguliuojama hantelių svarmenų pora, 5 in 1 Reguliuojamas hantelių rinkinys vyrams ir moterims su neslystančia rankena, namų biuro sporto salės treniruotė Kūno rengybos pratimai

5,50 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau

Minimalus užsakymas
500 vienetų
Esama kiekis
500 vienetų
Šalis
Italijoje
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
handle
Pristatymo laikas
3 nap

Kontaktas Paskambink

Reguliuojama hantelių svarmenų pora, 5 in 1 Reguliuojamas hantelių rinkinys vyrams ir moterims su neslystančia rankena, namų biuro sporto salės treniruotė Kūno rengybos pratimai - apibūdinimas

Apie šį elementą
【 Reguliuojamo svorio dizainas 】Šie reguliuojami hanteliai yra su nuimamomis svorio juostomis, kurios leidžia nustatyti norimą svorį. Hantelio galus galima atidaryti, tada pagal poreikį galima pridėti arba nuimti svorio juostas. Tai leidžia efektyviai naudoti vieną hantelių rinkinį daugeliui pratimų, o ne pirkti kelis skirtingų svorių rinkinius.
【 Kelių svorių nustatymas 】Viename hantelyje yra 16 mažų ir 2 dideli svorio blokai. Vienas didelis blokas sveria 1.25 svaro, o vienas mažas blokas sveria 0.4 svaro. Nepridėjus svorio bloko, hantelis sveria 2,2 svaro. Pridėjus svorio blokus, svorį galima reguliuoti nuo 2,3 iki 4,5 svaro už hantelį. Patarimas: Norėdami subalansuoti abi puses, pridėkite vienodą svorį iš abiejų pusių tolygiai.
【 Saugus neslystantis dizainas 】Neslystanti patogi rankena leidžia jaustis saugiai ir nesijaudinti treniruotės metu. Ergonomiško dizaino rankena užtikrina geresnį sukibimą, todėl galite pagerinti koordinaciją ir išvengti traumų ar nelaimingų atsitikimų. O išorinė gumos dilimui atspari konstrukcija taip pat gali apsaugoti grindis nuo trinties sukeltų pažeidimų.
【 Įmantrių pratimų rinkinys 】Ne taip, kaip dauguma hantelių, kuriems reikia kelių pirkinių skirtingiems svoriams, šis "viskas viename" hantelis leidžia turėti universalią treniruotę. Tai padeda treniruoti ir stiprinti deltinį raumenį, Pectoralis major, Biceps, Abs, Sternocleidomastoid raumenis ir kt. Naudojant efektyvią riebalų deginimo treniruoklių įrangą, kūno formavimas yra gana paprastas ir lengvas.


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas
  • Grynais
  • Mokėjimas online

Siuntimo būdai

  • Atsiimti asmeniškai
  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.