FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
17 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Retos ir aukščiausios kokybės įvairaus dydžio bambukinės juostelės / juostelės (63 colių / 160 cm), skirtos amatų ir statybos projektams – didmeninė prekyba

iš 0,70 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 2,00 €

Bus deramasi
0,90 € nuo 1 iki 100 vienetų
0,80 € nuo 200 iki 400 vienetų
0,70 € nuo 800 iki 1600 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
100,00 €
Esama kiekis
3000 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
BSF20211
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Didžiuojamės galėdami pasiūlyti platų aukščiausios kokybės bambuko lentjuosčių/juostelių pasirinkimą, idealiai tinkančių įvairiems kūrybiniams ir statybos projektams. Kiekviena juostelė yra 63 colių (160 cm) ilgio ir yra įvairių pločių ir storių, kad atitiktų jūsų konkrečius poreikius.
Priimami mišrūs užsakymai. Kadangi yra daug dydžių ir skirtingų kainų, skelbiama kaina pati mažiausia, tad jei reikia kitokių dydžių, susisiekite su manimi laiku.
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kuriuos mano gaminius, galite lengvai suformuoti organišką savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikį, stabilų ir didėjantį pinigų srautą, bent jau padidindami galutinio produkto vertę 5- 10 kartų didesnis.
Produkto specifikacijos:
Galima įsigyti įvairių pločių ir storių, todėl galima naudoti įvairiems projektams.
Natūrali spalva: Bambukas yra baltos ir šviesiai geltonos spalvos mišinys, demonstruojantis savo natūralų grožį.
Medžiagos kokybė: parenkama iš storiausių bambuko sienos dalių. Oda ir mazgai pašalinami, kad liktų naudingiausios bambuko pluošto dalys.
Apdaila: Abi juostelių pusės yra lygios, gerai poliruotos ir nelakuotos, todėl atrodo natūrali ir patraukli.
Lankstumas: šias bambuko juosteles galima sulenkti į pusiau apvalią formą nesulaužant. Tinkamai kaitinant, jie netgi gali pasiekti visiškai suapvalintą formą.
Patvarumas: šias juosteles galima laikyti daugelį metų neprarandant kokybės, todėl jos yra vertinga medžiaga ilgalaikiams projektams.
Programos:
Tinka mokykliniams rankdarbių užsiėmimams, puikiai tinka kanojai, baidarėms, durims, langams, nuotraukų rėmams, lankams ir valčių rėmams kurti.
Taip pat tinka naujoviškiems projektams, pavyzdžiui, lankų paaugliams, aitvarų, žibintų, liniuočių, naminių gyvūnėlių narvų ir automobilių remonto dalių gamybai.
Užsakymas ir pristatymas:
Individualūs dydžiai: Galime pagaminti iki 2 metrų ilgio juosteles gabenimui jūra. Susisiekite su mumis dėl bet kokių konkretaus dydžio užklausų.
Apdorojimo laikas: apie 2-3 dienas.
Pristatymas: pristatymas paprastai užtrunka apie 2–4 savaites Kinijos pašto oro paštu. Didesniems užsakymams galimas gabenimas jūra / traukiniu, tai trunka apie 5–8 savaites.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, gabenant paštu greituoju ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga „nuo durų iki durų“ su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internetu. Laukiami individualūs užklausos.
Dėkojame, kad atsižvelgėte į mūsų bambuko juosteles savo amatų ir statybos reikmėms. Tikimės galėdami jums pasiūlyti šias universalias ir aukštos kokybės medžiagas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.