FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Štai rinkoje yra išmanesnis "S8 Pro". Tai išskirtinis, turintis daug kūno rengybos funkcijų, įskaitant jūsų įdėtą GPS.

"Bluetooth" h v s
GPS ir sportinis zemm dban
Smart rtes t s s
Funkcija c t


Dizaino ekranas
Išmanusis ra turi plokščią cinko televizorių, kuris yra tokio paties dizaino 8 serijos modeliuose. "S8 Pro Max" turi 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm m ašmenis, f m v zas, karūnos mygtuką ir šoninį n l v piliulės formos mygtuką. Kiekvienas sveria 51 gramą ir turi sportišką kūną.
Jis turi didelę skiriamąją gebą s rint k skrydžio laikas, 2.02 h Vin IPS LCD k skristi. 240 x 280 pikselių skiriamoji geba st, j sz keturi taškai s peek si sz gauti gauti. V yra lengvas juodas rėmas, o viršus yra 2.5D grūdintas galas, o n yra 2.5D grūdintas rėmas.
Visas kėbulo rėmas yra kompaktiškas ir turi IP68 min s t ssel. Tai atitinka dienos v z ll s gi klasifikaciją, fr ccsen s ll , ir ll s por ll.

Aparatūra
Kalbant apie aparatinę įrangą, išmanusis r n veikia "Realtek RTL8762" luste, mažos galios s, dideliame pilname tm ny luste. Jis taip pat turi HR, BP s SpO2 rz. Jis turi "Bluetooth-h v ssal s 200 mAh" bateriją su 15-20 dienų baterijos veikimo laiku. Kaip ir aparatinėje įrangoje, išmaniajame RA yra ne tik pagrindai, bet ir pažangios funkcijos.

Protingas žmogus labai gerai sportuoja, nes gali naudoti daugiau sportinių barjerų. Išmanusis ra profesionalus judesio algoritmas s s t bb sport g t s a t i on the walk from running son, badminton z son, ker kp roz son, jumping k telez sen s j g n t val practice st. Protingi žmonės seka jūsų įgūdžius, treniruotes, širdies ritmą ir širdies ritmą, kad galėtumėte sekti savo mažuosius.

"Bluetooth" h v s s garsas mogat s
Su mikrofonu ir pažangiu "Bluetooth 5.2" išmanusis r t labai palaiko "Bluetooth". Vartotojai gali pradėti daug lažintis tiesiogiai išmaniuosiuose telefonuose. Smart ra t palaiko h v snapl t, phone ny, t rcs z mygtukus. Su h v daug t mogat s niekada nepraleisite nė vieno h v sr l ir jums nereikia išimti telefono iš kišenės b l tik h v daug megv s s arba t rcs z s.

Išmanioji eml ranka Push rtes t s s
Gaukite SMS arba h v daug protinga eml ranka su juo. Galite gauti SMS žinutes arba pritaikyti muziką. "Smart ra t" palaiko QQ, "WeChat", "Facebook" ir kt.

Protingas r n el rt h h
"S8 Pro Max" yra protingas, palaiko muzikos vedimą rl s t, brest r t, id j r st, chronometras r t, telefono paieškos st s, id z t t .



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.