FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
19 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

"Samsung GALAXY Tab 2" (7.0) sujungia visas interneto funkcijas ir internetinio bendravimo privalumus viename nešiojamajame įrenginyje. Be to, jis sukurtas naudojant naujausią operacinę sistemą su naujausia "Android Ice Cream Sandwich" versija ir turi plačias ryšio galimybes, kad pasiūlytų neprilygstamą našumą ir unikalų naudojimą.



Savybės:

- Android 4.0TM

Naudodami naujausią "Android" operacinę sistemą "Ice Cream Sandwich" galėsite mėgautis visomis naujomis jos funkcijomis ir programomis. Pagerinę našumą, turėsite optimizuotą žiniatinklio naršyklę, greitesnį atsako greitį ir sklandesnį tarp ekranų, todėl galėsite geriausiai naudotis.



- Galingas našumas

"GALAXY Tab 2" (7.0) maitina galingas 1.0 GHz dviejų branduolių procesorius, užtikrinantis maksimalų našumą sudėtingiausiose programose, todėl galite susidoroti su dinamišku gyvenimo būdu.



- Daug multimedijos turinio

Naudodami "Readers Hub" pamiršite nešiotis knygas su savimi ir mėgausitės skaitmeninio skaitymo malonumais, kai ekrane bus šimtai el. knygų. "Music Hub" siūlo visą muzikos parduotuvę, kurioje galite rasti mėgstamų dainų. Galiausiai, naudodami "Game Hub", turėsite aukščiausios kokybės ir kelių žaidėjų žaidimų sandėlį, į kurį galėsite pereiti prie veiksmo, kur tik norite ir kada tik norite.



- Lengvas ir smagus bendravimas

"ChatOn" leidžia dinamiškiau ir išraiškingiau palaikyti ryšį su draugais ir šeima įvairiuose įrenginiuose ir platformose, naudojant unikalias funkcijas, tokias kaip grupiniai pokalbiai, srautinė medija ir kt. Išnaudokite daugiau kiekvienos akimirkos naudodami "Google+" "Hangout" grupines vaizdo konferencijas, kurias padaryti taip pat paprasta, kaip ir eiti pas ką nors gatvėje.



- Plonas ir lengvas

Tinkamo dydžio ir svorio tabletė, kurią galite pasiimti su savimi visur.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.