FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Šarvuotas dėklas "Alogy Stand" žiedinis dėklas Apsauginis telefono dėklas, skirtas "Mag".

7,59 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau
Pasiūlymo galiojimo laikas netrukus baigsis
Paskubėkite, pasiūlymo galiojimo laikas baigiasi šiandien. Nedelskite ir nepraleiskite šanso!

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Prekės ženklai
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Kontaktas Paskambink

Šarvuotas dėklas "Alogy Stand" žiedinis dėklas Apsauginis telefono dėklas, skirtas "Mag". - apibūdinimas

"Alogy MagSafe" stovo dėklas Produkto aprašymas + akcentai

Svarbiausi produktai: Prekės ženklas: Alogy Modelis: MagSafe Stovo dėklas Skirta: Apple iPhone 14 Pro Max Objektyvo suderinamumas: Objektyvai ne didesni kaip (plotis/ilgis/įstrižainė): 75 x 158 x 167 mm Medžiaga: poliuretanas (rėmas) + polikarbonatas (nugarėlė) + magnetas Suderinamas su: Qi įkrovikliais ir MagSafe priedais Dizainas: vientisas, palyginti plonas ir lengvas Apsauginis kraštas: apsaugo ekraną ir fotoaparatą Oro pagalvės: kampuose Mygtukai: aktyvi apsauga Jokių pirštų atspaudų: Apsauga nuo pirštų atspaudų Baigti: Matinės nugaros efektas - permatomas, matinis Atraskite savo vidinį ekologiškumą Ekologiškas paketas Visiškai apsaugo nuo įbrėžimų ir pažeidimų Montavimas yra paprastas ir be rūpesčių Sustiprinti kampai efektyviai sugeria smūgį
Aukštos kokybės Alogy MagSafe dėklas pagamintas iš aukštos kokybės polikarbonato ir poliuretano, kurie saugiai supa telefoną ir jo objektyvą. Lankstus poliuretanas, naudojamas dangtelio gamyboje, puikiai prilimpa, žymiai nepadidindamas prietaiso matmenų. Korpusas buvo praturtintas šalčio efektu korpuso gale, todėl nesukuriami negražūs pirštų atspaudai. Permatoma, matinė apdaila puikiai dera su telefono dizainu.
Suderinamas su MagSafe, dėklo gale yra įmontuotas magnetas, todėl jis suderinamas su įkrovikliais ir magnetiniais priedais, tokiais kaip laikiklis, automobilinis įkroviklis. Suderinamas su MagSafe belaidžiu įkrovikliu, užtikrina greitą ir lengvą įkrovimą!
Stovo dėklas "Alogy" prekės ženklo telefono dėklas turi magnetinį žiedą, kurį atlenkus taip pat galima naudoti kaip stovą. "Stand Case" funkcija leidžia patogiai naršyti išmaniojo telefono turinį, žiūrėti filmus ar rengti vaizdo konferencijas.
Puiki apsauga bet kuriuo metu! "Alogy MagCase" užtikrina geriausią apsaugą nuo pažeidimų ir nešvarumų. Jo dizainas buvo sustiprintas , todėl puikiai apsaugo mūsų telefoną. Mygtukai yra apsaugoti specialiais dangteliais, dėl kurių dulkės ir nešvarumai nepateks į šias vietas.
Apsauginiai kraštai Korpusas suteikia išsikišusius apsauginius kraštus virš prietaiso ekrano ir jo kamerų. Šio sprendimo dėka mums nebereikia jaudintis dėl jautriausių mūsų išmaniojo telefono elementų!
Unikalus pirštų atspaudų nepaliekantis dizainas - dėklo nugarėlė pagaminta taip, kad negražūs pirštų atspaudai nebėra problema. Anti-Scratch - įbrėžimai, kuriuos sukelia telefonas, besiliečiantis su raktais ir kitais daiktais, buvo pašalinti! Anti-Stain - dėl matinės dėklo struktūros nešvarumai nėra per daug matomi ir leis lengvai juos išvalyti.
Eco Small Package Mes sukūrėme savo produktų pakuotes taip, kad sutaupytume vietos! Atraskite savo rūpestį aplinka. Pasirinkite mažas pakuotes!


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas
  • Grynais
  • Mokėjimas online
  • Paypal
  • VISA
  • MasterCard

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.