WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Saulės inverteris ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 3.6KW MPPT 48V įpurškimas

1 183,03 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
1 menas
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
5 nap
SKU:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Paskutinis atnaujinimas
prieš 1 metus

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Sutaupykite sąskaitą už elektrą
"ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600" saulės keitiklis yra lankstus ir išmanus saulės keitiklis, turintis platų įtampos diapazoną Mppt. Šis hibridinis saulės keitiklis gali maitinti visų tipų prietaisus namuose ar biure, jis taip pat gali būti naudojamas elektros stotyse.
Tai hibridinis energijos kaupimo keitiklis, jis gali maitinti elektrą į tinklą, nemokamai naudoti saulės energiją, kad padėtų jums sutaupyti sąskaitą už elektrą. Be to, šis keitiklis turi eksporto kontrolės CT jutiklio funkciją, kuri leidžia keitikliui lengviau apriboti paskirstymo galią, kai jis yra tinklo režimu.

"Wi-Fi" ryšys
Programą galite atsisiųsti į savo telefoną. mobilus ir galėsite stebėti visą sistemą, žinosite, kiek elektros energijos ji pagamina ir kiek energijos paskirstyti naudojimui.

Gryna sinusoidinė galia
"ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600" saulės keitiklio bangos formos elektrinė galia yra gryna sinusinė banga, kurios kokybė yra tokia pati kaip naudingosios ir (arba) vidinės galios. Šis bangos formos tipas tinka daugumai elektros prietaisų ir prietaisų. Šis grynas sinusoidinis įrenginys siūlo daugiau galimybių nei modifikuoti sinusoidiniai keitikliai, nes tai yra švaresnė galios forma. Gryna sinusinė banga taip pat efektyviai sumažina triukšmą, atsirandantį naudojant prietaisus.

Tai padeda kontroliuoti kiekvieną detalę
Keitiklio ekrane rodoma naudinga informacija apie sistemos veikimą: tinklo parametrai, akumuliatoriaus parametrai, saulės įkrovimo parametrai, funkcinės klaidos, vartotojų parametrai. 



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.