FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Tai struktūrizuotas dekoratyvinis tinkas, atrodantis "žievė", pagrįsta acri¬lo-stireno dispersija, silikono priedai, pigmentai ir marmuro granulės yra skirtos išoriniams ir vidiniams paviršiams. Jis gali būti naudojamas bet kokiam paviršiaus mineraliniam pagrindui: normalus tinkas, gipso tinkas, betonas, gipso kartonas ir senos dangos. Jis yra atsparus oro sąlygoms, labai atsparus mechaniniam poveikiui, smūgiams, trinčiai ir įbrėžimams. Suaktyvinkite savaiminį valymą (picături¬le susukite vandenį žemyn fasadu, padarydami nešvarumų daleles)

Pagrindinis substratas: substratas turi būti visiškai sausas, lygus, švarus, be dulkių ir be riebalų, birios dalelės. Suremontuotų vietų struktūra turi būti tokia pati kaip ir esamų zonų.

Naudojimo instrukcijos: paviršiai turi būti gruntuojami gipso dažais bent 24 valandas prieš dengiant dekoratyvinį tinką. Dangos dengiamos tolygiai, būtent neskiestas tos pačios partijos pref¬erabil su nerūdijančio plieno mentele (plienine plūde) plonu sluoksniu (optimalus sluoksnio storis turėtų būti kuo arčiau granulių skersmens). Tiek perteklius, tiek reikšmingų struktūrinių priežasčių, galinčių sukelti skirtumus ir spalvų skirtumus, nebuvimas. Struktūrizavimas (konkrečios problemos gavimas) atliekamas naudojant plastikinę plūdę. Griovelių išdėstymą, kryptį ir formą galite pasirinkti priklausomai nuo to, kaip turėsite konstrukcijas (vertikalias, horizontalias, apvalias, netaisyklingas ir kt.). Visada pašalinkite perteklinę medžiagą iš plastikinės mentelės. Taikymas turi būti nuolatinis, nes ilgo laukimo atveju medžiaga pradeda išdžiūti. Konstrukcijos formavimas turi vykti iškart po dengimo, prieš pradedant džiovinti. Ši medžiaga nėra tiesiogiai naudojama tiesioginiuose saulės spinduliuose ar vėjyje arba kai lietus ar šaltis yra pavojus, nes jis gali atsirasti naudojant ir džiovinant, krekingo ir spalvų skirtumų metu. Pagrindo ir oro temperatūra turi būti nuo + 5 ° C iki + 25 ° C

Sauso laiko prisilietimas: 04:00, sausumas (rutulys): 72 valandos. Vertės pateikiamos 20 ° C temperatūroje ir 60% santykinio oro drėgnumo. Per pirmąsias 24–72 valandas po naudojimo plotas bus apsaugotas nuo lietaus, sniego, šalčio ir kt. Specifinis suvartojimas: 2,4- 2,8 kg / m². Vartojimas yra svarbus visiškai lygiam paviršiui. Vartojimas skiriasi priklausomai nuo sluoksnio storio ir pagrindo savybių. Pakuotė:25 kg talpos plastikinis kibiras. Laikymas: laikyti vėsioje, sausoje, skalbimo temperatūroje nuo 5 °C iki 30 °C gamintojo inde, neatidarytame. Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos pagal pakavimo ir laikymo sąlygas. Žiūrėkite pagaminimo datą ir partiją, pažymėtą ant pakuotės.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.