WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"SilverCloud" belaidžių durų automatikos rinkinys - 2 nuotolinis maitinimo šaltinis

25,35 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
100 vienetų
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
5 nap
SKU:
PNI-ACW01
EAN:
1094922160927
Paskutinis atnaujinimas
Daugiau nie prieš mėnesį

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Saugus gedimas, paprastai atidarytas (NO) įjungimas

Yala gali būti valdoma NO grandine (paprastai atvira), kuri siūlo 12 V įtampą impulso tipo (jei taikoma sulaikymo funkcija) arba laiką (ne ilgiau kaip 5 sekundes).

Visuotinis atvirumas

"SilverCloud YS800" elektromagnetinė yala gali būti montuojama ant bet kokių durų, pagamintų iš medžio, metalo ar PVC, nepriklausomai nuo jų atidarymo krypties: į vidų ar išorę, kairėje arba dešinėje.

Suderinamas su domofono ar praėjimo kontrolės sistemomis

"SilverCloud YS800" elektromagnetinė yala gali būti integruota į prieigos kontrolės arba domofono sistemą. Vaizdo domofono vidiniame diske jūsų namuose esantis atrakinimo mygtukas gali atrakinti jalą, taip leisdamas lankytojams patekti į vidų.

Nerūdijantis plienas

YS800 elektromagnetinė yala yra pagaminta iš patvarių medžiagų: nerūdijančio plieno išorėje ir cinko lydinio viduje, kurio uždarymo jėga yra 250 kg.

Funkcijas

"SilverCloud YS800" elektromagnetinė yala turi centrinį armatūros kaištį (impulsų atidarymo laikymo funkcija). Išlaikymo funkcija yra funkcionali, jei centrinis atraminis kaištis yala viduje yra spaudžiamas durų rankenėlės šuniuko / varžto, kai durys yra uždarytos. Ši funkcija leidžia atvirai užrakinti yala, kol atidaromos durys / vartai / durų rankenėlė. Be to, yala gali būti užrakinta atidarymo režimu, nustatant specialų kaištį į atidarymo režimą.

Nuotolinio valdymo pultas

"SilverCloud AP101" maitinimo šaltinis leidžia maitinti elektromagnetinį Jeilį ir valdyti jį nuotoliniu būdu naudojant pridedamus nuotolinio valdymo pultus (baterijos nepridedamos). Maksimalus diapazonas yra 50 m. Maitinimo laido ilgis tarp adapterio ir yala neturi viršyti 10 m.

Suderinamumo

Tiektuvas gali būti naudojamas tiesiog kartu su bet kokio tipo atraminėmis yala, tačiau nelaikantiems yaleles reikalingas laiko maitinimo šaltinis, kad yala būtų atidaryta tam tikrą laiką po impulso, gauto iš AP101. Suderinamos nuotolinio valdymo pulto baterijos: 27A 12 V.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.