FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Glaistas, paruoštas vidiniams paviršiams, sintetinėms dervoms, vandeninėms dispersijoms, priedams, užpildams išlyginti ir apdailinti, su tokiu caracteristi¬ci: lengvai tepamas dėl kreminės konsistencijos turi labai gerą sukibimą su tinkamai paruoštu pagrindu, džiovinimas yra greitas, aukštas baltas. Absorbcija yra žemas pagrindas ir prieš dengiant dažus nereikia grunto. Absorbcija sumažėja dėl kompozicijos ir žymiai sutaupo paviršiaus apdorojimo (lako). Rekomenduojama naudoti daugiasluoksnes dangas, jas galima tepti iki 3 mm.

Taikymo sritis: gali būti naudojamas rankiniu būdu arba mašina šiais formatais: cemento tinkai, gipso tinkai, pagaminti iš gipso ir cemento tinko, betono, gipso plokščių.

Instrukcijos: Pasta dedama ant pagrindo, sluoksnio storis nuo 0,2 mm iki maks. 3 mm. Mechanizuotas naudojimas, produktas gali būti praskiestas ne daugiau kaip 5% vandens. Naudoti keliuose sluoksniuose, kad išdžiūtų prieš dengiant kitą sluoksnį, sluoksnis virš paviršiaus, maždaug 02:00, esant 20 ° C temperatūrai ir 65% drėgmei. Šie paviršiai gali būti lygūs / šlifuojami 12-24 valandas (priklausomai nuo storio ir tem¬peratură) smulkiu švitriniu popieriumi, taip gaunant lygų paviršių. Siekiant išvengti įtrūkimų, jis apsaugo nuo greito džiovinimo ar užšalimo. Mažiau sugerianti terpė yra burbuliukų susidarymas, todėl šiuo atveju tinkas bus naudojamas taip: užtepkite pirmąjį sluoksnį, kuris praskiedžiamas 10% vandens, labai plonas, o po to, kai užtepamas nedidelis zvântare (apie 5 minutes). antrasis plonas sluoksnis ir išdžiovinus paviršių (2 valandos 20 ° C temperatūroje tem¬peratură ir 65% drėgmės) padengia galutinę gipso dangą, kurios storis yra vykdymas.

Paviršiaus džiūvimo laikas (liesti): 2 valandos, sausumas (gylis): 24 valandos. Vertės nurodomos 20 ° C temperatūroje ir 65% santykinėje drėgmėje. Orientacinis specifinis suvartojimas: 0,5-1 kg / m². Tikslus specifinio suvartojimo kiekis bus nustatytas atlikus patikras vietoje. Tai priklauso nuo paviršiaus šiurkštumo ir storio. Pakuotė:plastikinis kibiras, 10 ir 25 kg. Daiktadėžės răco¬roase, sausos, Skalbimo temperatūra nuo 5 ° C iki 30 ° C originalioje pakuotėje, neatidaryta. Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos pagal pakavimo ir laikymo sąlygas. Žiūrėkite pagaminimo datą ir partiją, pažymėtą ant pakuotės.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.