FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ar vairuojant jus dažnai vargina akyse šviečianti saulė ir kitų transporto priemonių šviesa? Dienos metu tentas tik pablogina situaciją, o su akiniais nuo saulės naktį nesimato? Tada atėjo laikas įsigyti šiuos specialiai padengtus akinius! 
Sutemus nebereikia šnypšti dėl įsižiebusių šviesų... Specialus geltonas naktinių akinių lęšis apsaugo jus nuo ryškių šviesų, todėl jie nebekelia pavojaus saugiam vairavimui, todėl, pavyzdžiui, galite saugiai keliauti su šeima. 
Vairuotojams specialūs akiniai reiškia visiškai naują regėjimo kokybę esant blogam matomumui. Tie, kurie nešioja tokius lęšius, mato daug aiškiau ir ryškiau esant silpnam apšvietimui, taip pat intensyviau suvokia kontrastus ir spalvas, jie gali būti labai naudingi lietaus, sniego, rūko, sutemų, sutemų metu, jei jie gerai veikia kaip akiniai nuo saulės!

Lengvi, patvarūs akiniai nuo saulės su 100% apsauga nuo UV spindulių taip pat rekomenduojami žmonėms su jautriomis akimis. Jis sumažina akinimą, o jo lęšiai yra optinės kokybės. Važiavimui rūke, lietuje, naktyje, prieblandoje ir blogomis oro sąlygomis, stilingi ir madingi drabužiai! Saugus matymas bet kokiomis sąlygomis, ypač vairuotojams ir dviratininkams! Jis idealiai tinka sportui, atostogoms, tačiau žiemą jis puikiai tinka ir kalnuose! Universalus dydis – UNISEX – tiek moterims, tiek vyrams.

Specialaus atspalvio pagalba jis išblukina blizgesį ir jį sustiprina,
paaštrina kelio sąlygas. 
Akiniai gali būti naudojami rūke, lietuje, važiuojant naktį prastomis kelio sąlygomis.
Jis gali būti naudojamas ne tik vairavimui, bet ir sportui.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.