FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

KLASIKINIS ŽAIDIMAS, KURIS NIEKADA NESENSTA : Šis stebuklingas gyvačių ir kopėčių stalo žaidimas yra puikus originalaus gyvačių ir kopėčių žaidimo posūkis. Fantastiškos pramogos magiška tema įvairaus amžiaus vaikams ir suaugusiems. Daugelį metų šeimoms patiko žaisti šį seną žaidimą, dabar galite žaisti su stebuklingu posūkiu. Suteikite valandų valandas begalinių savo šeimos linksmybių gimtadieniuose, vakarėliuose ar tiesiog paprastoms šeimos linksmybėms. Kas pirmas išgyvens šią stebuklingą karalystę ir bus karūnuotas nugalėtoju!

TOBULAS ŠEIMOS ŽAIDIMAS : Šis stebuklingas gyvačių ir kopėčių stalo žaidimas yra pakankamai paprastas, prie kurio gali prisijungti visa šeima. Susukite kauliukus, kad nuspręstumėte, kiek erdvių norite perkelti. Paimkite savo prekystalį ir lipkite kopėčiomis aukštyn ir judėkite į priekį, bet įsitikinkite, kad esate atsargūs dėl tų slidžių vaivorykščių! Jūs judate atgal, jei nusileidžiate ant jų. Pirmasis asmuo į viršų yra nugalėtojas. Kas bus karūnuotas didžiausiu stebuklingu nugalėtoju?

PUIKI DOVANA AR DOVANA : bet kuriam vaikui šis stebuklingas gyvačių ir kopėčių stalo žaidimas yra ideali dovana. Nuo gimtadienio, Kalėdų ir net tiesiog ypatingo skanėsto stebėkite, kaip jūsų vaikų akys užsidega, kai jie atidaro šį stebuklingos tematikos gyvačių ir kopėčių žaidimą. Šis žaidimas ne tik suteikia vaikams daugybę valandų pramogų, bet ir skatina ankstyvą bet kurio vaiko motorinių funkcijų vystymąsi, pradedant rankų ir akių koordinacija ir baigiant kantrybe.

PRODUKTO SPECIFIKACIJA: Apima 1x stebuklingų gyvačių ir kopėčių stalo žaidimą, 5x žaidimo dalis &1x konteinerį. Tinka vaikams nuo 3 metų.

Gyvatės ir kopėčios Magic Edition stalo žaidimas Šeimos linksmybės 3 metus + Atkreipkite dėmesį, kad vaizdai yra iliustraciniai, o tikrasis produktas gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.|



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.