MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Nepalyginamai elegantiškas - naujasis "Sony Ericsson Walkman" mobilusis telefonas W350i: Su W350i "Sony Ericsson" aiškiai nurodo dizainą. Vienintelis 10,5 mm ploname "Walkman" telefone yra sulankstomas mechanizmas, kuris sulankstomas kaip ankstesnių kartų telefonai ir taip atlaisvinama klaviatūra. Laikantis specialaus dizaino, mobilusis telefonas bus siūlomas juodai oranžinės, baltos ir šviesiai mėlynos spalvos.
W350i yra įrenginys, turintis specialią dizaino kalbą. Naujojo "Walkman" telefono su "pusiniu" atvartu dizainas primena ankstesnių kartų telefonus - tik tai, kad šis įrenginys su mažiau nei 11 mm siauresnis nei dauguma piniginių. Mobilusis telefonas yra priedas, o ne tik techninis įrenginys.

Nors išorė išsiskiria, "Walkman" mobiliojo telefono techninių galimybių negalima niekinti. "Walkman" grotuvas, jau žinomas iš kitų šeimos įrenginių, pasižymi navigacijos ir garso kokybe, kuri šiuo metu yra prieinama. Pridedamoje 512 MB atminties kortelėje yra vietos keliems šimtams dainų, o prireikus atmintį galima atnaujinti iki 4 GB.

Įtraukta medijos tvarkytuvo programinė įranga padeda sinchronizuoti muzikos failus su kompiuteriu. Muziką, paveikslėlius ar RSS informacijos santraukas galima perkelti į mobilųjį telefoną per kelias sekundes vilkimo ir nuleidimo būdu. "TrackID" įsitikina, kad pagaliau žinote dainos, kuri visada grojama per radiją, pavadinimą.
Banko pavedimas arba "Transferwise"
Pristatome iki 100 įrenginių 19,99 € visoje Vokietijoje arba 25,00 € visoje Europoje.
Nuo 500 įrenginių nemokamas pristatymas / visoje Europoje.
Prietaisai pristatomi skirtingomis spalvomis. Dauguma prekių yra naudojamos B prekės (B ir C kokybės).
Kartais yra ir naujų prietaisų, kurie niekada anksčiau nebuvo naudojami (A-stock / su folija).
Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį (galinį dangtelį).
Naujus įrenginių priedus, įskaitant įkrovimo laidą, maitinimo kištuką ir ausines, galima įsigyti už papildomą 4 € mokestį už įrenginį, jis yra naujas.
Įtaisai su ekrano lūžiais neįtraukiami.
Šis tekstas yra standartinis tekstas, taikomas visoms mūsų reklamoms.
"Įrenginiai yra įjungti/išjungti ir išbandyti dėl LCD funkcionalumo. Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį.
Išbandytas įjungimas / išjungimas reiškia, kad įrenginiai tikrinami siekiant nustatyti, ar juos galima įjungti. Be to, bandomas LCD.

Nuotraukos Iliustratyvus negarantuoja, kad būklė yra tokia pati, kokia matoma nuotraukose, arba kad ji įtraukta į jūsų gautą įrašą.
Pristatymo laikas po apmokėjimo gavimo mes išsiunčiame prekes, išsiunčiame jums, pristatymo laikas 1-5 dienos, priklausomai nuo to, kur esate.
Gausite pristatymo numerį, galėsite stebėti paketą internete.
Mes siunčiame su DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes ir kitais, priklausomai nuo to, ką siūlo geriausia kaina.
Išbandytas įjungimas / išjungimas reiškia, kad įrenginiai tikrinami siekiant nustatyti, ar juos galima įjungti. Be to, bandomas LCD.
Jei sandėlyje yra vieno įrenginio atsargos, nebėra viso skaičiaus, gausite tos pačios kainų klasės įrenginius arba 2 įrenginius iš kito kainų diapazono (2=1).
Kartkartėmis yra įrenginių, kuriuose akumuliatorius nebėra geriausias arba atsiranda tik dalinis įkrovimas.
Turint daugiau nei 150 000 įrenginių, taip gali nutikti.
Įrenginiai yra įjungti / išjungti ir išbandyti dėl LCD funkcionalumo. Prietaisai tiekiami įskaitant akumuliatorių ir galinį dangtelį.

Baterijos yra eksploatacinės medžiagos, net gamintojai suteikia tik ribotą garantiją, todėl baterijoms nėra garantijos, tačiau kai kurios baterijos turi būti šokiruotos (žr. vaizdo įrašus "YouTube").
Pardavimas, išskyrus bet kokią garantiją Jokio sumažinimo, konvertavimo ar išpirkimo.
Šis pasiūlymas skirtas tik profesionaliems perpardavėjams. Pardavimas vyksta kaip speciali prekė, aiškiai be garantijos ar grąžinimo.
Suma, mokėtina nedelsiant be atskaitymų. Gavęs mokėjimą, siuntiu paketą tiesiogiai.
Prekės parduodamos be jokių garantijų, be konversijos sumažinimo ar grąžinimo.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.