FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
15 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Stalo kilimėlis pelės pelės klaviatūros neslystančiam apsauginiam kilimėliui

6,18 € /vienetas kaina be mokesčio
Užsakau

Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Lenkija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Kontaktas Paskambink

Stalo kilimėlis pelės pelės klaviatūros neslystančiam apsauginiam kilimėliui - apibūdinimas

Neslidus stalo kilimėlis pelei ir klaviatūrai Alogy Produkto aprašymas + pagrindinės funkcijos

Pagrindinės savybės: Prekės ženklas: Alogy Tipas: Apsauginis kilimėlis, stalo pagalvėlės raštas: Miškas - Miškas Medžiaga: Neoprenas + guma Matmenys: 80cm x 40cm x 0.3cm (ilgis x plotis x storis) Svoris: 561g Sustiprinti kraštai: Patvarus kraštas ant kraštų garantuoja ilgą tarnavimo laiką be jokių ašarų ar skylių Neperšlampamas: Vandeniui atspari danga efektyviai apsaugo nuo atsitiktinio pažeidimo dėl išsiliejimo Įskaičiuota: Stalo kilimėlis
Pažangus dizainas Pelės kilimėlis pagamintas iš neopreno, todėl jis yra lankstus ir minkštas liesti. Neoprenas taip pat yra atspari dilimui medžiaga, dėl kurios trinkelė yra patvari ir užtikrina ilgalaikį naudojimo komfortą. Pelės padėklo apačioje yra gumos sluoksnis, kuris efektyviai prilimpa prie stalo paviršiaus, užkertant kelią atsitiktiniam poslinkiui intensyviai naudojant pelę. Įdomus placemato elementas yra jo modelis, kuris yra miško forma. Šis dizainas ne tik suteikia trinkelei estetinę išvaizdą, bet ir gali turėti praktinį poveikį, raminantį mūsų akis. *PASTABA! Modelio išdėstymas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose parodyto išdėstymo.
Neperšlampama apsauga Pelės kilimėlis yra ne tik patrauklus aksesuaras, bet ir praktiškas sprendimas, derinantis stilių ir funkcionalumą. Jo vandeniui atsparus dizainas efektyviai apsaugo stalo paviršių nuo galimų pažeidimų, kuriuos sukelia išsilieję skysčiai, todėl galite dirbti nesijaudindami dėl stalviršio ilgaamžiškumo. Be to, trinkelė yra atspari dulkėms ir prakaitui, todėl ją valyti labai paprasta. Tai reiškia, kad net ir intensyvaus naudojimo metu pelės kilimėlis išlieka puikios būklės, užtikrindamas komfortą naudojant pelę.
Sustiprinti kraštai Kilimėlis yra itin tvirtas dėl savo patvarių, tvarkingai susiūtų kraštų, kurie efektyviai neleidžia jam deformuotis. Tai yra ilgalaikio naudojimo garantija, nes kraštai išlaiko kilimėlio vientisumą net ir intensyviai naudojant. Dėl to vartotojas gali mėgautis ne tik estetine išvaizda, bet ir gaminio ilgaamžiškumu, kuris nesideformuoja net sunkiomis sąlygomis.
Neslidus guminis pagrindas Pelės kilimėlio pagrindas pagamintas iš neslystančios gumos ir garantuoja stabilumą bei saugų sukibimą. Dėl šios savybės pelės kilimėlis efektyviai apsaugo nuo atsitiktinio slydimo ant stalo paviršiaus, o tai savo ruožtu reiškia sklandžius ir tikslius pelės judesius. Šis sprendimas ne tik pagerina vartotojo patirtį, bet ir padidina darbo efektyvumą, ypač atliekant tikslias užduotis.
Lygus kilimėlio paviršius leidžia greitai ir tiksliai perkelti pelę, pagerinant darbo efektyvumą ir naudojimo patogumą. Tai sumažina vilkimą, kuris ypač naudingas atliekant tikslias užduotis, pvz., grafinį darbą ar žaidimus. Be to, teigiamas poveikis pelės ilgaamžiškumui reiškia, kad vartotojas gali laisvai ir lengvai valdyti pelę ilgesnį laiką. Suderinamas su lazerinėmis ir optinėmis pelėmis.
Namams ir darbui Pelės kilimėlis yra nesenstančio dizaino, todėl puikiai tinka tiek jūsų namų darbo vietai, tiek žaidimų zonai. Jo universalus dizainas leidžia lengvai prisitaikyti prie įvairių interjero įrenginių. Dėl savo silpnų spalvų ir optimalaus dydžio vietos kilimėlis puikiai tinka bet kokiai aplinkai, nepriklausomai nuo to, ar esate namuose, ar biure. Tai praktiškas ir estetiškas sprendimas, lengvai prisitaikantis prie skirtingo gyvenimo būdo ir aplinkos.
Matmenys ir svoris Stalo pagalvėlė turi įspūdingus matmenis, 80 cm ilgio ir 40 cm...


Mokėjimo būdai

  • Pavedimas
  • Grynais
  • Mokėjimas online
  • Paypal
  • VISA
  • MasterCard

Siuntimo būdai

  • Siuntimas šalyje
  • Siuntimas užsienyje

Kiti didmenininko pasiūlymai

Kiti pasiūlymai šioje kategorijoje

Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.