FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"StrikeLigh" žibintuvėlio langų pertraukiklis su sėdynės galvute su diržo pjovimo funkcija

2,50 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
115 vienetų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm3986
EAN:
=VLOOKUP(A247,Munka1!D:E,2,FALSE)
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Pristatome "StrikeLigh" žibintuvėlį, kuris yra daugiau nei tik žibintuvėlis. Šis aukštos kokybės produktas gali būti idealus pasirinkimas bet kokiems nuotykiams ar tiems, kurie daugiausia dėmesio skiria saugumui.

"StrikeLigh" žibintuvėlis turi tris pagrindines funkcijas: apšvietimą, plaktuką ir kaltą. Žibintuvėlio LED šviesos šaltinis yra aukštos kokybės ir labai galingas, todėl tai idealus pasirinkimas naktiniams pasivaikščiojimams, žygiams ir bet kokiai lauko veiklai.

Plaktuko funkcija leidžia "StrikeLigh" žibintuvėlį naudoti stiklui pašalinti iš automobilių ar net pastatų. O kalto funkcija padeda pašalinti pažeistas, pažeistas medžiagas ar net suskaldytą medieną.

"StrikeLigh" žibintuvėlis yra atsparus vandeniui, todėl jį galima naudoti net lietingu oru. Kėbulas, pagamintas iš aliuminio, yra patvarus ir patvarus, todėl jį galima naudoti ilgą laiką. Dėl ergonomiško dizaino žibintuvėlis yra patogus naudoti ir lengvai valdomas.

Žibintuvėlį maitina įmontuota baterija, kuri yra pakuotėje. Akumuliatorius greitai įkraunamas ir turi ilgą naudojimo laiką. Žibintuvėlis įkraunamas naudojant USB kabelį, kuris taip pat yra pakuotėje.

Apibendrinant galima pasakyti, kad "StrikeLigh" žibintuvėlis gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie užsiima naktine veikla ar renkasi gyvenimą lauke
Nori.

Žibintuvėlis turi keletą funkcijų, kad jį būtų patogu naudoti, o jo ergonomiškas dizainas ir ilgaamžiškumas užtikrina, kad galėsite juo naudotis ilgą laiką.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.